AKTUELNO

Kućni ljubimac im je, kako kaže, sasvim dovoljan.

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja već godinama unazad u skladnom je braku sa Džuniorom Džekom, a budući da u njihovom odnosu, uprkos povremenim glasinama, nema baš nikakvih trzavica, premijerna ekipa upitala ju je da li planiraju prinovu.

Foto: TvPink Printscreen

- Jao, ne znam, ja sam matora za to sad! Mi smo sada uzeli kucu, to nam je kao dete, tako nas je to nekako oplemenilo i stvarno je gledamo kao dete - iskrena je bila pevačica, za koju je malo poznato da se oprobala i u dizajnerskim vodama.

- To je trenutak kada sam ja osetila potrebu da za sebe napravim nešto što ne mogu da pronađem u prodavnicama. To su neki najosnovniji modeli, neki ultra šik, klasični i seksi modeli - kaže Kaja.

Foto: TvPink Printscreen

Svoju ćerku Nikolinu, koja je izrasla u pravu lepoticu, trudi se da ne eksponira, budući da je u potpunosti posvećena školi.

Foto: Instagram

- Ona ide u školu, bliži se kraj godine, pa imaju te ispite non stop. Uči, ljubi je majka, tako treba i da ostane. Odlična je, najbolji đak, neću puno da pričam, da je ne ureknem - rekla je Kaja u "Premijeri".

Pink.rs

#Kaja Ostojić

#Premijera

'