AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Nova, 20. epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Most ljubavi", na programu TV Pink je u nedelju 13. maja u 21 čas.

U ovoj epizodi gledaoci će videti likove koje su već upoznali u prethodnim - inspektora Čukića (Marko Gvero), baka Savku (Liljana Stjepanović), strinu Agbabicu (Olga Odanović), Jova Agbabu (Radoš Bajić), Peka Pljevljaka (Aleksandar Srećković Kubura) i Slađu cvećarku (Lidija Vukićević).

Inspektor Čukić je opet na vratima doma porodice Despotović. Shvatio je da mu nedostaju važni podaci iz sistema i došao kod Despota po pomoć, ali zatiče samo komšinicu Savku.

Foto: RTV Pink

Za to vreme, Despotovići su kod Agbaba u Borči. Milena i Despot se spremaju na put, a posle niza suvišnih i besmislenih instrukcija koje su morali da istrpe od strica Agbabe i Živote, kreću na romantični vikend u Vrnjačkoj Banji.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sve deluje idealno u početku - ljubav cveta i njih dvoje uživaju - dok se narednog jutra na vratima sobe ne pojavi Peka Pljevljak i odvede Despota. Milena zbunjena kreće da traži svog verenika.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ne propustite sjajnu glumačku postavu u 20. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Most ljubavi", u nedelju 13. maja u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Srećković Kubura

#Ljiljana Stjepanović

#Olga Odanović

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'