AKTUELNO

Sloba se upleo u svoje laži.

Luna Đogani je u toku noći bila razočarana zbog toga što su se Sloba Radanović i ona emotivno udaljili, a sve je počelo od Kristininog priznanja da još uvek voli svog zakonitog supruga.

Iako su joj pojedini zadrugari govorili da je pevač možda neiskren prema njima, ona u to nije želela da veruje. Luna je u razgovoru sa Milanom MIloševićem otkrila da zna mnogo o njihovom braku i da postoji nešto što joj je Sloba ispričao ispod pokrivača, a to su činjenice koje joj govore da ga Kija zapravo i ne voli i da celokupna situacija nema nikakve veze sa pravom istinom.

Kockareva je za te glasine i saznala, pa je odlučila da se direktno suoči sa Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto Luna priča da si ti pričao neke stvari o meni, šta ona zna o meni pa ne veruje da ja tebe volim? Milanu je rekla! - pitala je Kija.

Takmičar je bio u šoku zbog ovog pitanja, a Kija je nastavila da ga ispituje sve dok se Radanović nije udostojio da joj odgovori.

Znači, prestani da ke*aš o meni i prestani da me pominješ! Rekla je vi ne znate nešto što ja znam? Zašto ona govori njima da je Sloba ispričao neke stvari o meni? Kako te nije sramota? Jesi li poslušao Šaka? Jako je jadno to što joj pričas nešto da bi sebe oprao... Prestani da pričas o meni! Nemoj mene da blatiš! Ti to radiš za slučaj da ja nesto kažem? Znaš ti vrlo dobro šta! - napala ga je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja tebe ne pominjem, a i da to radim ja to radim na glas... Skloni se više od mene! Bežim od svih i od samog sebe - branio se Sloba.
To je dobro, znači da si počeo da osećas grižu savesti! Rekla sam da Bog sve gleda! To što si meni učinio sad ti se vraća i drago mi je zbog tebe! - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je u ovom razgovoru pokušao da izbegne konflikt sa njom, a bilo je evidentno da je sve to što je Kristina čula bila istina. Kako biste se i vi uverili u to, u nastavku pogledajte i video-klip gde je Luna Đogani tu informaciju zaista poverila Milanu Miloševiću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'