AKTUELNO

Upleo se sam u svoje obmane.

David Dragojević već danima tvrdi da je njegova veridba sa Aleksandrom Subotić bila lažna i da joj nikada nije kupio prsten. Iako je Subotićeva govorila suprotno, David uporno navodi da su joj verenički prsten kupili fanovi i da on nije imao nikakve veze sa tim.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je nastavio da se drži svoje priče i kada je njegova majka Biljana Dragojević rekla da to što govori nije istina, te da njihova veridba nije lažna.

Uprkos svim dokazima, David je nastavio da manipuliše i izvrće istinu, ali sada se krug njegovih laži konačno zatvorio. Internetom je počela da kruži fotografija njegovog posta na Instagramu, nastala u vreme najveće ljubavi sa Subotićevom, gde je on obavestio sve fanove, ali i one koje ih ne vole da je on kupio prsten svojoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon što je Aleksandra Subotić otkrila da je njena majka varala Karađorđa dok su bili u braku, oglasio se i njen stric Srboljub: LJUBA JE UPLETENA U LAŽI!

Odmah teorije zavere. Pa majmuni, red je da dobije i od mene prsten. Ako je moja, mora biti od mene, a ne od drugih. Volim te - napisao je Dragojević tada.

Foto: Printscreen Instagram

Ovo je definitivno neopoziv dokaz da Dragojević sada pokušava da slaže i da svojoj novoj devojci Ani Korać, ali i publici predstavi drugačije svoju vezu sa Aleksandrom, što mu zasigurno ne polazi za rukom.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'