AKTUELNO

Luna ušla u raspravu sa Milanom. Milošević se zatim svađao sa Slobom, pred Kijom. Kristina skočila i počela da plače, nakon što je čula šta je Radanović pričao po "Zadruzi"!

Nakon što je Kristina Kockar plakala jer je čula pesmu omiljenog pevača svog pokojnog oca, nastao je opšti haos u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga". Dok je Slobodan Radanović mazio svoju suprugu po glavi i tešio je, Luna Đogani ušla je u svađu sa Milanom Miloševićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si rekao da sam ja rekla da smo mi raskinuli! On je meni prišao i to mi rekao. Ajde idi kod njega da vidimo šta je istina - govorila je Luna Milanu koji se pravdao da to nije pričao.
Mene ne zanima ako vi dogovarate priče. Čoveče ti sinoć zamalo nisi umrla. Još mi je sinoć rekao da će njegovi roditelji razumeti njegovu odluku. Koju odluku? Drugu odluku! Dečko te kulira dva dana. Znači igrate igru, očigledno. Nemojte meni da solite pamet - pričao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Milan i Luna zatim su otišli u dvorište, gde su se nalazili Slobodan i Kristina, a zatim su ušli u žestoku svađu. Sloba je u toku rasprave rekao kako nije ćutao kada ga je Milan pitao da li voli Kiju ili Lunu.

Foto: TvPink Printscreen

Jesi ti rekao da imaš grižu savest prema Kiji? - pitao je Milan Slobu, a zatim je dodao: Dva puta si sinoć ušao i video da plače u krevetu, a ti joj nisi prišao. Rekao si da mi pravimo okolo priče. Miljana je rekla da si ti tamo priznao da voliš Kiju. Bolje ćutite! Krivo mi je što pričaš da sam ja to izmislio. Ja bih rekao da je do Lune problem - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Sad od*ebi! Igramo igru? Od*ebi! Nemoj da mi se obraćaš više! Alo, nisam debil, vi pravite priču! Ja sve radim svojim srcem. Ja dolazim kod Kije jer ja želim da budem kod nje u ovim trenucima. Vodite vi svoje brige. Šta god ja da odlučim, ja ću nositi svoj teret. Vi pravite od svega senzaciju. Ti Milane non-stop izvrćeš reči - vikao je Sloba.
Ti voliš Kiju, to je moje mišljenje i moj zaključak - pričao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Svaka ti čast Slobodane, svaka čast! - izjavila je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove izjave, Kristina je skočila na noge, otišla u pab i počela da plače. Tamo je pokušala da je uteši Ana Korać, a Kija ju je molila da je ostavi samu. Slobodan je u istom trenutku vikao po dvorištu, nakon čega je otišao u Rajski vrt.

Neću da pričam! Ne zanima me šta ko priča, kada on ćuti! Hoću da izađem više! Dosta mi je svega! Ćuti, zato što je pi*ka! - kroz suze je izjavila Kija.

Foto: TvPink Printscreen

E svi mi popušite k*rac, ne treba mi niko! - vikao je Sloba.

Kako je sve izgledalo, kao i šta su razgovarali Sloba i Drvo mudrosti nakon svega, pogledajte u video-prilozima ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'