AKTUELNO

Teški dani iza Džehverovića!

Teodora Džehverović nedavno je svojom izjavom šokirala kako javnost, tako i svoju majku Gordanu, jer nije očekivala da će njega ćerka pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" otkriti da je doživela silovanje od strane komšije.

Foto: RTV Pink

Nove detalje iz života ove zadrugarke, koje javnost nije znala o Gordani Džehverović, danas je u razgovoru sa Lunom Đogani ponovo iznela njena naslednica. Teodora je tom prilikom izjavila kako je Gordana imala velike probleme sa zdravljem.

Foto: RTV Pink

Ona je imala kliničku smrt! Psiha samo odjednom ode i zato se plašim kada krene neka rasprava. Ona meni kaže: Teodora, nemoj, ja sam jaka! Znam da nije jaka, džaba, kroz život se napatila! Kažem ti! Nije mogla da spava bez lekova! Hvala milom Bogu pa se odvikla od svega - pričala je Teodora.

Foto: RTV Pink

Mene duša boli za Slobine roditelje. On je ovde pakao preživeo čovek, a oni su stariji, bolesni. Imaju probleme sa srcem. Duša me boli! Samo da ga bukvalno odvedem kod njih tamo - rekla je Luna.

Videćemo kako će Gordana reagovati, ukoliko bude saznala šta je Teodora ovoga puta pričala o njoj, a kako je izgledao ovaj trenutak, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'