AKTUELNO

U emisiju Premijera - Vikend specijal se telefonskom linijom uključila Milica Veličković.

Milica je komentarisala sa voditeljkom Bojanom ponašanje svog bivšeg verenika Bore Terzića Terze koji ju je javno prevario sa Sofijom Janićijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je na samom startu razgovora otkrila kako se oseća nakon svega što gleda u Eltii.

- Nije mi lako, iskreno mogla bih da dobijem honorare za sve koliko me spominju, ali jednini krivac je Borislav Bora Terzić. - rekla je Milica pa dodala:

- On sve vreme govori da je ušao da obezbedi bebu, dete, a porodicu ne pominje. Meni nije jasno, on je govorio da ulazi zbog nas, zbog porodice, a da li je on toliki folirant, ja to ne mogu da verujem.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je nakon toga rekla da li je očekivala da će Terza to uraditi.

- Ne mogu da kažem da nisam očekivala da će to da se desi, ali meni nije realno da nije čekao bar da se porodim. On je totalni blam i za mene i za moju porodicu, a i za njegovu. Meni je njegova majka plakala, a najgore mi je što on ide laže, kune se, da se ništa nije desilo, a da li je on tolika budala da misli da je prevario tolike kamere. Ne bi me iznenadilo da i Sofija ostane trudna sa njim, ali ako ima imalo mozga ta devojka, svatiće sve - rekla je Milica pa dodala:

- On se pravda da se ništa nije desilo jutros Urošu, juče Mileni. Lepo je Mensur rekao, čovek je prekucao sve sezone rijalitija.

Foto: Pink.rs/TV Pink Printscreen/Pink.rs/Z. Veljković

Milica se osvrnula i na ponašanje Sofije Janićijević.

- Ja mislim da se ona igra sa njim, ali mi nije jasno što je ta velika vernica, kako je rekla njena majka, a to radi. Ona je folirant, ali meni nije ona kriva, kriv mi je on. Meni je ona smešna, a njega to radi, on voli kada se žene lože na njega. On je mene počeo da zaboravlja, zaboravlja na moje postojanje, i mene i deteta.

- Ovo je kraj svega, on bi to radio i da sam ja tamo, prošle godine sam ja bila kriva za sve, a sada se vidi da je on kriv uvek bio. On i ja nemamo o čemu da pričamo, ali bih volela da uđem da me pogleda u oči, i da me vidi sa stomakom. Ja ću njemu dozvoliti da bude otac, jer ću imati dete sa njim, sa njim ću se dogovoriti samo oko alimentacije i to je to. On neće biti samo otac na papiru, on će imati pravo na našu ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je otkrila da joj je nedavno pozlilo, da je bila u bolnici:

- Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, prčao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve.

Autor: N.Brajović