AKTUELNO

Je l' si me voleo kad si me oženio? Kad si prestao da me voliš, samo mi to reci i skloniću se, zanimalo je Kristinu.

Danas je situacija između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića potpuno eksplodirala. Nakon što su Kija i Luna Đogani prethodne noći razgovarale u pabu, danas je nastala ogromna svađa između njih.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Naime, Kija je želela da sazna neke stvari direktno od Slobe pa je zbog toga otišla do njega u radionicu dok je on vežbao.

Što je danas Luna bila do mene? Zašto si takav kreten? Ja treba sa tobom da pričam a ne sa njom, šta ja imam sa njom da pričam? Što nisi došao sam do mene? Hoćeš još više da me poniziš tako što mi šalješ nju? Debilu jedan - pitala je Kockareva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Podsetimo, danas su Sloba i Luna želeli da razgovaraju sa Kijom o svim temama koje ih muče, ali ona nije želela da dođe kada ju je blogerka zvala.

Mene boli koliko ti lažeš. Ti si glumica, treba ti dati Oskara. Šta si radila sa mnom - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ovu zadrugarku sada kopkaju mnoge stvari iz života pre početka rijalitija i sumnja u osećanja svog supruga nepsoredno pre ulaska u "Zadrugu".

Da li si ti normalan? Ti mene nisi voleo kad si posle sedam dana mogao to da mi uradiš. Je l' si me voleo kad si mi voleo kad si me oženio? Kad si prestao da me voliš, samo mi to reci i skloniću se - bila je uporna Kija.
Jesam, ali nisam znao da ima bolje. Sad sam video da neko može mnogo više da me voli i da me ceni - odbrusio je Radanović.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Njihva svađa je potrajala a uskoro im se u radionici pridružila i Luna zbog čega je situacija postala još neprijatnija jer i Luna počela da viče pa su radionica i ekonomsko dvorište odzvanjali.

Skloni se od mene, ja na suze više ne padam. Sad ćutiš kad je moja devojka došlač. lako ti je da puniš glavu devojci od 22 godine ali sa mnom nećeš da manipulišeš. Šta si ti tražila sa mnom ako o meni govoriš sve najgore? Ja sam jadan što nisam ovo završio mnogo ranije - rekao je Sloba na kraju rasprave.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POMIRENJE U NAJAVI? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa oboje uradili OVO! (VIDEO)

Nakon ovoga, Radanović je sa Lunom izašao napolje i seo na klupu ispred rehaba dok se Kristina osamila i plakala. Kija nije mogla da dođe sebi nakon ove svađe a među prvima koji su došli da je uteše bili su Milan Milošević, Ana Korać i Miki Đuričić.

U toku prethodne noći Kija i Luna su razgovarale nekoliko sati, a Kristina zbog toga nije spavala celu noć pa se otvorila Drvetu mudrosti i otkrila mu da se jako loše oseća.

Pročitajte još: KIJA PLAKALA KAO KIŠA U RAJSKOM VRTU ZBOG SLOBE: Da mu nije mama ušla ovde, on to nikad ne bi uradio! (VIDEO)

Kako je izgledala ova veoma napeta situacija, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'