AKTUELNO

Šta, sad novinar treba da me uhvati i da me psihički maltretira, i mene i decu i još kad ga pitam zašto to radi da me udari, rekao je Lukas u svoju odbranu.

Sinoć nešto oko 19 časova ekipa dnevnog lista "Srpski telegraf" pokušala je da fotografiše folk pevača Acu Lukasa u Bulevaru Oslobođenja. Nakon nekoliko minuta čekanja, prema saznanjima Pink.rs folker je razjaren istrčao i nasrnuo na fotografa Milana Lučića, iako su novinar i fotograf krajnje profesionalno obavljali svoj zadatak, te nijednog trenutnog, kako saznajemo, nisu uputili provokaciju.

Danas, ekipa portala Pink.rs uspela je da stupi u kontakt sa folkerom koji je ispričao svoju stranu priče:

- Odlično sam. Malo sam povređen, ali dobro - rekao je Aca odmah na početku i objasnio da je fotograf zapravo njega napao:

Foto: Andrej Nihil

- Pa on je mene udario. Dao sam zvaničnu izjavu, ja sam je svojeručno napisao.

Aca je zvučao šokirano što se piše da je on pretukao fotografa.

- Da li misliš da ja mogu da teško povredim čoveka od 130 kilograma sa svojih 75 kilograma? Oni su mi ceo dan džedžali ispred kuće i kad sam pomislio da su otišli, hteo sam da prošetam i hteo sam i ćerku da povedem, ali na svu sreću nisam. I onda sam ih video preko ulice i samo sam mu prišao da ga pitam "izvini, šta hoćete mene ceo dan danas". Slikali su mi i dete kad je izlazilo iz obdaništa. Pitao sam ga "u čemu je problem", a on mi je na to rekao "šta te boli ku*ac". I ja ni tad nisam hteo da ga napadnem. Rekao sam mu "daj taj aparat, druže, da izbrišeše slike, pa da ideš" i ja kako sam krenuo da ga uhvatim za aparat, ne da mu otmem, nego da ga podignem, on je uzeo i udario me i onda smo se, naravno, pošibali. Sve stoji u mojoj izjavi - objasnio je on.

Foto: Pink.rs

Pevač, kako kaže, ima i svedoke koji su prisustvovali celom događaju.

PROČITAJTE JOŠ: NOLE JE NAJBOGATIJI SRBIN, a evo na kom mestu se nalazi na listi bogataša!

- Između ostalog, to su videli svedoci, imamo svedoke. U policijskom izveštaju to isto piše, tako da ću ovog puta ja njega da tužim. Pritom mi je slomljena arkada, pukla je kad me je udario. Ona sva krv što je na njegovim rukama, to je sve od moje arkade. Tako da nije on mene prebio, a nisam ni ja njega. Ja imam tu povredu. A motku jesam uzeo, a moj prvi komšija koji je sve to video i došao da razdvoji, bio je pogođen tom motkom, njega ona nije ni zakačila. Motku sam bacio na njega, ali on nije bio pipnut motkom. Znači, sve je laž i sve ću to da dokažem - rekao je Lukas.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL! Aca Lukas BRUTALNO PRETUKAO fotografa "Srpskog Telegrafa", pretio mu i ZAVRŠIO U POLICIJI!

On smatra da je pravda na njegovoj strani i priznaje da je sama sreća što je bio priseban u ovoj situaciji.

- Sad ćemo da vidimo koliko su novinari bahati. Šta, sad novinar treba da me uhvati i da me psihički maltretira, i mene i decu i još  kad ga pitam zašto to radi da me udari. Sva sreća pa sam bio priseban, jer znam da bih završio u zatvoru, sreća je što ga nisam polupao kao konja. Ja nasilnik nisam - zaključio je Aca.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#pevač

#tuča

'