AKTUELNO

Lazović otkrio za Pink.rs da li je svoju tadašnju verenicu varao sa Kristinom Kockar.

Učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Kristina Kija Kockar otkrila je u razgovoru sa Nadeždom Biljić detalje o mladom biznismenu iz Budve Andriji Lazoviću sa kojim je neposredno pred ulazak u Belu kuću obnovila vezu. Tom prilikom Kija je otkrila da je Andrija bio veren, da je raskinuo pre dve godine, i da je čekao dve godine na nju, kao i da ne poznaje devojku sa kojom je Lazović raskinuo veridbu.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo proverili da li je Andrija veridbu raskinuo upravo zbog Kije kontaktirali smo ga, a on je za Pink.rs otkrio zbog čega je zapravo došlo do toga, kao i da to nije jedina verenica koju je ostavio.

- Istina je da sam veridbu raskinuo pre dve godine, ali nije Kija glavni razlog za to. Bilo je mnogo razloga, to su neke baš intimne stvari, pa ne bih da zalazim u detalje. Da vam pravo kažem nije to ni prva veridba koju sam raskinuo, bilo ih je još - otkriva Lazović za Pink.rs i dodaje da tadašnju verenicu nije varao sa Kristinom, kao i da oni u tom periodu nisu bili u kontaktu.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: BITNO JE DA ME VIŠE NE PROGONI: Milan Mitrović progovorio o Miljani Kulić koja je i njega jurila!

- Verenicu nisam varao sa Kijom, niti sam sa njom bio u bilo kakvom kontaktu dok sam bio veren. Ona je tada bila sa Slobodanom. Pa ako gledamo tako, ja i jesam Kijin ljubavnik jer je ona još u braku sa Slobodanom - kaže Kijin izabranik i dodaje da je neće sačekati u Šimanovcima kad bude izašla, već će se sa njom naći na njihovoj tajnoj lokaciji.

Foto: Printscreen Instagram

- Planiram da se krasim, ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da će to biti sa Kijom jer ne znam kako će se stvari odvijati kada ona napusti ''Zadrugu''. Jedino sigurno znam da ja neću doći po nju u Šimanovce, već ću je čekati na jednom mestu u Beogradu, ona dobro zna gde je to. Planiram da odmah odemo kod mene u Budvu jer ja imam mnogo posla ovde. Ne bih da se zadržavamo u Beogradu - rekao je Andrija za naš portal.

Autor: M. K.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'