AKTUELNO

Stručni žiri nije krio oduševljenje ovim nastupom.

Leonora Gaši je petnaestogodišnjakinja iz Beograda koja se večeras predstavila pesmom Zare Larson "Never forget you". Svojim glasom osvojila je srca publike i žirija pri prvom predstavljanju na sceni "Pinkovih zvezdica", a tako je bilo i večeras pa se sa svih pet glasova plasirala direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se vratila bolja nego ikad! Meni se ovo mnogo više dopada nego kad pevaš neku "baladetinu" smaračku koju smo čuli već osam hiljada puta. Prvo, izabrala si fenomenalnu pesmu koja strašno dobro pristaje tvom glasu i izašla si iz svoje zone komfora. Pritom, zvučiš kao da si isproducirana. Uvek izađi iz svoje zone komfora i uvek će ti se isplatiti. Sad si preskočila tri stepenika i ideš ka superfinalu - oduševljena je bila Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je inače jako teška pesma! Deluje kao da je "la, la, la" pesmica, ali nije tako. Puno ukrasa ima. A ja bih se na tvom mestu još opustila i otišla dalje od Zare Larson i dodala neki svoj ukras. Samo se opusti i sve će biti super - rekla je Ivana Peters.

Foto: TvPink Printscreen

- Oduševila me je kako se snalazi u ovom ritmu, jako je nezgodno biti u "gruvu" ove pesme zbog ritma, vrlo lako možeš da ispadneš iz njega. Ali ti si odlično plivala i meni je falilo samo u jednom momentu da zaigraš sa njima, samo tri koraka. Da to bude momenat iznenađenja, samo to mi je falilo da bude potpuno zaokružena priča - istakla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je zvučao i izgledao Leonorin nastup, pogledajte u snimku u nastavku.

Autor: J. V.

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

'