AKTUELNO

Ženski deo žirija nije krio oduševljenje ovim kandidatom.

U devetom duelu nadmetali su se Albert Bakić (21) iz Smedereva i Admir Gaši (21) iz Kragujevca, sa izvornom makedonskom pesmom "Zajdi zajdi".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Alberta tiče, ti ubedljivo imaš najlepši osmeh od svih kandidata u ovom serijalu. Boga mi! U jednom dahu si pravilno otpevao "udavi se" i to je sasvim dovoljno bilo da te nagradim i da računam na tebe. Što se Admira tiče, imam utisak da si ti večeras hteo da demonstriraš snagu glasa u odnosu na Alberta, pa je izgubilo na emociji. Ti si ubica od pevača i za tebe zime nema, ali sam Albertu više verovala večeras - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: TV Pink Printscreen

- Admire, sjajan pevač, ti to pevaš fantastično! I što si pevao "visočije", što kažu u Crnoj Gori, to mi uopšte nije smetalo. Ali jednostavno mi je bolji Albert, jer ima emociju, cela faca mu se smeje, oči mu se smeju i to je to zbog čega sam mu dala prednost zato što je simpatičniji i nasmejan - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

I Albert i Admir zaslužuju pohvale za izvođenje ove pesme zato što je ovo izuzetno zahtevna pesma, ne samo tehnički, koliko je potrebno i emocije i izdržavanja, kapacitet pluća treba da bude veliki. Obojica zaslužujete sve pohvale - rekla je Dragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Direktno u dalje takmičenje "Pinkovih zvezda" ide Albert Bakić, dok će se Admir Gaši boriti u baražu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

#Zorica Brunclik

#emisija

'