AKTUELNO

Njih dve razgovaraju o svemu, a pevačica bi svojoj petnaestogodišnjoj ćerki dozvolila da gleda i erotske filmove.

Atraktivna pevačica nedavno je na Instagramu objavila snimak iz kade dok je gledala film "50 nijansi sive". Kako je sama objasnila, Katarina Ostojić Kaja obožava erotske filmove i raduje se nastavku ovog svetskog hita. Ona uživa u braku sa didžejem Džuniorom Džekom i smatra da su erotski filmovi dobri da podstaknu maštu.

Džunior mi u svemu odgovara. On je sjajan muškarac u svakom smislu te reči. Koliko god da seks ne treba da bude tabu tema, nisam baš voljna da detalje iz naše spavaće sobe iznosim u javnost. U svakom slučaju, filmovi koji imaju erotski sadržaj mogu da posluže kao inspiracija. Smatram da sve devojke treba da ih pogledaju jer takva dela obiluju umetničkom slobodom. Scene su takve da ih svako može doživeti na drugačiji način - rekla je Kaja.

Kaja iz prvog braka ima petnaestogodišnju ćerku Nikolinu, a njih dve imaju više drugarski odnos nego odnos majka- ćerka.

U našoj kući nema tabu tema. Nikolina i ja smo kao drugarice, tako da seks nije zabranjena tama. Sa kim će da razgovara o tome ako ne sa mnom? Deca danas brže odrastaju i na internetu im je dostupan svakakav sadržaj, zbog čega je teško kontrolistati informacije do kojih dolaze. Moj i Nikolinin odnos je otvoren i ako bi izrazila želju da gleda film, ja bih joj dozvolila - rekla je Katarina Ostojić.

Kaja se 2014. godine udala za didžeja Džuniora Džeka i preselila se u Brisel sa ćerkom Nikolinom. Pevačica je više puta isticala da ne voli glavni grad Belgije i da planira da se preseli.

Autor: J. V.

#Kaja Ostojić

#pevačica

'