AKTUELNO

Mirka Vasiljević nije mogla da zadrži suze!

U nedavnom izdanju popularne televizijske emisije "Amidži šou", gledaoci su imali priliku da vide glumicu Mirku Vasiljević u jednom neobičnom i emotivnom trenutku. Naime, Saša Matić, poznati pevač, iznenadio je Mirku pesmom koja ju je izuzetno dirnula. Tokom emisije, Saša Matić je izveo pesmu "Pokaži mi šta znaš" Željka Samardžića, koja je očigledno imala poseban značaj za Mirku. Emotivne reakcije glumice nisu izostale, a pesma je izazvala lavinu emocija. Ovaj trenutak dodatno je povećao interesovanje publike za ovaj nastup, a postao je i glavna tema diskusija nakon emitovanja emisije.

@kafana365

#fypage #sasamatic #fyp #pokazimistaznas #foryou #amigshow #zeljkosamardzic #srbija #bosna #hrvatska #mirkavasiljevic #foryoubalkan #fürdich #srbijatiktok #sasamaticuzivo #kafana365 #deutschland #balkantiktok

♬ original sound - 🅺🅰🅵🅰🅽🅰365

Nakon emitovanja ovog segmenta emisije, društvene mreže su bukvalno "usijale" od komentara o ovom neobičnom trenutku. Mnogi su pohvalili Sašin izbor pesme i način na koji ju je izveo, dok su se drugi divili iskrenim emocijama koje je Mirka pokazala. Mnogi su pomislila da je u ovoj pesmi Mirka sakrila emocije koje ime prema suprugu Vujadinu Saviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirka Vasiljević, inače poznata po svojim glumačkim ostvarenjima, ovom prilikom je pokazala svoju ranjivu i emotivnu stranu koja je dirnula mnoge gledaoce. Ovaj trenutak je još jednom potvrdio da su javne ličnosti, poput Mirke, mnogo više od svojih profesionalnih uloga i da imaju svoje lične, intimne emocije koje ih čine ranjivim i ljudskim. Ovaj emotivni trenutak takođe je pokazao koliko umetnost, u ovom slučaju muzika, može da dirne i promeni živote ljudi.

Nastup Saše Matića i emotivna reakcija Mirke Vasiljević u emisiji "Amidži šou" definitivno su obeležili ovo izdanje emisije i ostavili snažan utisak na publiku. Ovaj neobičan trenutak pokazao je koliko su umetnost i emotivna iskrenost važni u svetu zabave i kako mogu da povežu ljude na dubljem nivou.

Autor: Pink.rs