AKTUELNO

Nema konkurenciju kada je kuckanje uskršnjim jajima u pitanju!

Uskrs važi za najradosniji hrišćanski praznik kom se raduju svi vernici, a zbog mnoštva kreativnih i zanimljivih običaja koji ovaj praznik sa sobom nosi, omiljen je među decom, te ne treba da čudi što je današnji dan jedva dočekao i petogodišnji Ljuba Stanković iz Beograda.

Foto: Pink.rs

Dečak impozantnih vokalnih sposobnosti koje je imao prilike da predstavi u „Pinkovim zvezdicama“, najpopularnijem muzičkom takmičenju za decu na ovim prostorima ,osvojio čitav Balkan, za naš portal otkrio je da je bio vredan na Veliki petak, kada je sa ostalim članovima svoje porodice vršio pripreme za današnji praznik koji su željno iščekivali.

Foto: Pink.rs

- Na Veliki petak smo moje sestrice i ja pomagali mami, svi smo zajedno ofarbali jaja i tome se uvek baš radujemo! Jedva sam čekao ovaj praznik, danas je dan za kuckanje jajima – rekao nam je odmah na početku razgovora dečak kojeg je nakon prvog nastupa u “Pinkovim zvezdicama” zavolela višemilionska publika Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

- Jedva čekam da izađem napolje, u komšiluk. Tamo svi razmenjujemo uskršnja jajca i kuckamo se... I ja uvek pobeđujem – pohvalio nam se Ljuba koji, kada je kuckanje jajima u pitanju, nema konkurenciju ni u svom porodičnom domu gde, kako kaže, uvek pobeđuje.

Foto: Pink.rs

- Ja uvek pobeđujem u kuckanju jajima! Nekada me puštaju, nekad sam... Ali uvek pobeđujem – iskren je Ljuba.

Dečak čiji nastupi iz “Pinkovih zvezdica” broje i po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu kaže da ga i ove godine, kao i svake prethodne, raduje praznična potraga za uskršnjim poklonima u bašti, a sada je od uskršnjeg zeke poželeo samo jedno.

Foto: Pink.rs

- Voleo bih još jednu veliku trkačku stazu – skroman je dečak raskošnog glasa.

Foto: Pink.rs

Iako ima samo pet godina, neodoljivi Ljuba ističe da je ljubav najvažnija, zbog čega je čitaocima portala Pink.rs poželeo mnogo sreće i ljubavi, a imao je prazničnu poruku i za svoje vršnjake.

Foto: Pink.rs

Srećan Uskrs svim ljudima na svetu koji ga slave, i svima onima koji me podržavaju. Želim im puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja... Da im se ispune baš sve želje. Svoj deci poželeo bih da uživaju u Uskrsu, da slušaju mame i tate i da se vole – zaključio je ovaj razdragani dečak na samom kraju razgovora.

D. Tanasijević

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

#Praznik

#Uskrs

'