AKTUELNO

Otkrila šta ima sa učesnikom ''Zadruge''.

Popularna pevačica i dugogodišnji rijaliti igrač Zorica Marković prepoznatljiva je po svom britkom jeziku, ali i svom stavu koji je otvoreno pokazala pred milionskim auditorijumom. Isto tako, nema dlake na jeziku da prizna sve šta zaista misli o pojedinim takmičarima koji trenutno borave u Beloj kući, u najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je poznato da je Zorica odavno stekla utiske o ukućanima koji su od početka postali regularni učesnici, ona je i za nove ukućane imala mnogo što šta da prokomentariše. Naime, spekulisalo se o njenom odnosu sa Andrijninim ocem, Duškom Radonjićem, a kako je očigledno da je odmah nakon ulaska šarmirao mnoge dame, upitali smo je da li se i ona našla na listi istih, jer se njihova veza već dovodila u pitanje.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pa veza, klasika... Ne bih baš pričala o tome, ali naše druženje traje mnogo godina, pre svega jedno veliko poštovanje, nesebično koje ja do sada nisam imala u životu. Retke su to prilike, jer on je neprikosnoven čovek. Pratila sam ga, vrlo me interesovalo i drago mi je što je ušao, on i njegova ćerka su jako vredni ljudi. Žao mi je zbog svega što mu se desilo, imao je i on svoje padove kao što svakom čoveku može da se desi. Konačno je na pravom mestu, jer nikad nije kasno za njega, ''Zadruga'' je najbolja reklama i baš mi je drago zbog njih. Evidentno da je zgodan, ja to znam najbolje, a kao drugo naravno da je džentlmenski dati komentar bilo kome, pa i Maci tako da ne bih ja tu loše ništa shvatila, naprotiv... Oni su tamo skoncentrisani jedno na drugo ne vidim ništa loše u tome - bila je iskrena Zorica.

Foto: E-stock

K. Ristić

#Zorica Marković

'