AKTUELNO

Tara je sama otkrila da su bili zajedno!

Tara Simov, učesnica treće sezone "Zadruge", najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, privukla je pažnju javnosti i medija i pre nego što se uselila u velelepni grad nadomak Beograda, a nastavila je tako i pred kamerama. Ona svakodnevno izaziva reakcije ljudi, kako napolju tako i svojih cimera, a otkrivaju se i mnoge njene tajne, od kojih većinu ona ispriča.

Foto: Apostolis K.

Kada je nedavno gostovala u novoj radio emsiji u okviru "Zadruge", voditelji Stefan Milošević i Stefan Kandić pustili su jednu pesmu popularnog repera MC Stojana, a Tara je kratko prokomentarisala.

Baš i ne gotovim tog bivšeg - rekla je Tara tada i tako otkrila da je bila u vezi sa njim.

Foto: Instagram

Kako bismo saznali šta se među njima desilo, kontaktirali smo Tarinu drugaricu koja nam je ispričala detalje njihove veze.

Upoznali su se tako što su se našli jednom prilikom u istom društvu u jednom restoranu. Videli su se posle toga par puta, ljubili su se, ali mislim da nije bilo ničeg više od toga. To je bilo baš davno, što znači da je ona tada bila maloletna - ispričala nam je Tarina drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Foto: Apostolis K.

Da li će se otkriti svi detalji njihove veze ostaje da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#MC Stojan

#Rijaliti Zadruga

#Tara Simov

'