AKTUELNO

Učesnici nisu bili usaglašeni oko ovog izbora.

Danas su zadrugari morali da skinu maske i iznesu pravu istinu ko je najpohlepniji među njima. Ni ovaj izbor nije prošao bez mnogih turbulencija i trzavica pa su se mnogi zadrugari posvađali tokom sastanka.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima sa instrukcijama kako da vode sastanak i izbor najpohlepnijeg, a svoje mišljenje prvi je izneo Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Najpohlepniji je Đeskon. To je čovek koji je večito gladan. Od svakog uzima a retko kad nudi. Samo se privuče i sedne za sto. Gledam ga, uzme po sedam, osam komada neke hrane a kaže da je samo dva uzeo. Nema pohlepnijeg od Đkesona - rekao je Đuričić.

Mnogi zadrugari posle Mikija glasali su upravo za Nemanju Đerića Đeksona, tako da je on ubedljivo poveo u ovom izboru za neslavnu titulu, ali ubrzo se situacija preokrenula.

Ima istine u tome da je Đeks takav, ali napolju nije. Sto puta blejimo na gajbi... Ovde to je istina, ali to nije ništa loše. Mislim da i Saška takođe ume da bude pohlepna - rekao je Vladan Vojnović Vojke.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih za sebe glasao, ali glasaću za Kiju, ona je jako slična meni - rekao je jedan od najpohlepnijih prema mišljenju učesnika, Đekson.

U toku odabira, buknula je manja rasprava između Miljane Kulić i Sare Reljić. Kako je trudnica navela Pinkovu zvezdu kao najpohlepniju, Reljićeva joj je to jako zamerila.

Ti si nezahvalna jako. Kad nemam ni za sebe, kako mogu da ti dam - vikala je Sara i besno napustila sto.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga, svoje mišljenje iznela je i Saška Karan koja je ovu nezahvalnu titulu, najpohlepnijeg, želela da raspodeli između dvojice zadrugara.

Miki vuče tamo kod sebe kao jazavac u bunker, tako da to je vrsta pohlepe. Takođe, pohlepan je i Sloba koji je hteo da sedi na dve stolice, da ima i ženu i ljubavnicu - navela je Karanova što je jako zasmetalo Slobi Radanoviću.

Veoma interesantno viđenje cele situacije imala je Maca Diskrecija koja, čini se nije shvatila za šta se glasa, ili je želela da izgleda nevešno kako bi bila upečatljiva.

Foto: TvPink Printscreen

Za mene je najpohlepnija Goca Džehverović. Izašla je iz kuhinje u kojoj je spremala hranu sa blatom ispod noktuju koje je ostalo još iz štale, to je za mene čista pohlepa - rekla je Maca što je posebno zabavilo sve zadrugare.

Kada su svi glasovi prebrojani, Đekson je ubedljivo najpohlepniji zadrugar prema glasovima njegovih cimera. Gledaoci su takođe dali svoj glas. Prema njihovom mišljenju najpohlepnija je Luna Đogani, na drugom mestu ove nezahvalne liste našla se Kristina Kockar dok je trećeplasirana po izboru publike Saška Karan. Ipak, produkcija nije želela da otkrije zadrugarima kome su gledaoci dodelili ovu nezahvalnu titulu.

Foto: TV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ČIM SU OTVORILI OČI, SKOČILI NA NOGE I ZAIGRALI KOLO: Zadrugari veselo ušli u novi dan! (VIDEO)

Kako je izgledao ovaj izbor, pogledajte u snimcima u nastavku:

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'