AKTUELNO

Nisu bili dovoljno oprezni.

Veliki šef je priredio ljubavnim parovima specijalno veče u kome su oni bili odgovorni sa čuvanje kaveza u kome su bile raznorazne namirnice. Naime, njihova obaveza je bila da ostanu 48 sati budni, a pritom sve vreme se mora čuti pesma.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su na sve načine pokušavali da ne pokleknu, pevali su, pričali anegdote iz svog života, međutim, u jednom trenutku zadrugari su napravili propust i zadadak je neuspešno završen.

Nažalost čuvari nisu uspeli. Nekako su se borili skoro 14 sati, ali malopre, tačnije u 14:40 zaspali Jelena i Vojke u isto vreme kao što znate protiv pravila zadatka i zabranjeno je. Žao mi je što parovi nisu uspeli, jer zaista morate priznati nagrada je bila veća od svega što se do sada dobili.Iznenađeni smo da niko od čuvara nije skrenuo pažnju ni Vojketu ni Jeleni da ćete pasti zadatak i pokušao da ih razbudi i pomogao da prebrodi krizu. Ovo je bila velika prilika i šansa kakva se ne propušta, ali su čuvari olako shvatili odgovornost koja je bila na njima i ključ od kaveza će ostati kod Velikog šefa - pročitala je Gordana Džehverović.

Naime, kako niko od zadrugara nije primetio da su Vladan Vojnović Vojke i Jelena Krunić, spavali u isto vreme, oni su uskraćeni za sve blagodeti koje su se nalazile u kavezu. Većina njih je klonula duhom zbog ovoga, ali su ostali ukućani imali razumevanja za njih.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: VEĆ SU NA IVICI NERAVA: Zbog zadatka Velikog šefa došlo do SVAĐE između Đeksona i Teodore! (VIDEO)

Reakciju zadrugara pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

#Vladan Vojnović

#Zadruga - RTV Pink

'