AKTUELNO

Ukućanka je bila uplakana zbog nje, pa je i Matoru oterala od sebe.

Veliku pažnju javnosti privuklo je druženje između Sanje Stanković, Jovane Tomić Matore i Andrijane Radonjić. Iako nisu navele konkretan razlog, ukućanke su prestale da komuniciraju sa Andrijanom, a njoj je zasmetalo to što se u tom društvu osećala suvišno.

Iako je Sanja u par navrata izjavila da joj je mnogo žao što se Andrijana nikada ne oglašava kada je ona u pitanju, ona je nakon ,,Igre istine" pokazala koliko joj je zapravo teško što njih dve više nisu u dobrim odnosima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućanka je otišla kod jezera da se osami i razmisli o svemu, ali je Matora čula njen glas pa je prišla je da uteši.

Ja tebe skroz razumem, ali ako neko brine za tebe, to sam ja! Više brinem za tebe, nego za sebe. Nemaš razloga da se osećaš usamljeno, pogotovo ne ovde, sve dok sam ja tu. TI nemaš boljeg prijatelja od mene, niti ja od tebe, nijednog!
Lela i Jelena su uvek bile tu kad je trebalo... - rekla je Sanja.
Pa, to su tvoji pravi prijatelji, oni su ti koji čupaju sebi kosu iz glave kad te vide takvu. Oni kad izgovore neke reči misle da se to sutradan zaboravilo. Ja ne mogu da pričam sa nekim ko je izmislio da se drogiram. Ja ni sa Andrijanom ne mogu da pričam - rekla je Matora

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sanja nije mogla da sluša sve što je Matora izgovorila, pa je na najgori način oterala od sebe i ponovo stvorila raspravu između njih dve.

Sad me tvoji problemi baš i ne zanimaju, ja sam sa Andrijanom rešila šta sam imala, krivo i je zbog svega i što više nismo iste kao pre, a to što je između vas dve je vaš problem - bila je drska Sanja.
Koga, bre ti ovde više ponižavaš?! Došta sam da te tešim, a ti tako! Nateraćeš me da te oteram u pi*ku materinu opet! - rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Takmičarke su se brutalno posvađale, a detaljno o ovoj svađi možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'