AKTUELNO

Ukućanka je bila brzopleta pa se isto tako i ugrizla za jezik.

Svoje emocionalno stanje, tajne i tračeve Nadežda Biljić i te kako iskazuje široj javnosti. Međutim, u toku noći dogodila se jedna fascinantna situacija koja je o njoj otkrila nešto o čemu niko do sada nije spekulisao.

Naime, Nadežda je u ,,Igri istine" odala mnoge tajne Slobe Radanovića, ali nije priznala ko je njoj te proverene informacije i preneo, samo je dodala da je to njihov, navodno, zajednički prijatelj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućanin je bio besan zbog navodnih neistina koja je pevačica priložila pred svima, pa je u jednom momentu kroz primer pokušao da objasni zbog čega njene reči apsolutno nemaju težinu.

To je isto kao kad bih ja sada rekao:,, Nadežda se udavala 3 puta. Ko mi je rekao? Neću da ti kažem" I? Da li to može da bude istina ako nemam dokaze?

Svi su shvatili šta je Sloba ovom rečenicom želeo da kaže, ali šok zadrugara bio je vidan kada je pevačica prokomentarisala da nije bila u braku tri puta, već dva.

Ne znam odakle ti ta informacija da sam bila u braku 3 puta, bila sam 2 puta - bila je ozbiljna Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim i ovo je bilo prihvaćeno kao neki vid šale, a kako je Jelena Krunić primetila da Sloba i povrh svega što je ona rekla o njemu nije želeo da joj uzvrati tako što će i on o njoj pričati loše, Nadežda je izjavila:

Što se tiče toga da ti nikad nećeš odati tajnu da sam bila 2 puta u braku, hvala puno.
Ja to rekao? Ja ne znam da li si ikad bila u braku! Ja sam ustao i rekao to iz zaj*bancije. Ja to nisam čuo u životu! Ja sam lupio glupost! - bio je šokiran Sloba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislila sam onda da si ti to znao pa si došao da kažeš, okej je, ali bila sam u braku - rekla je Nadežda.

Dakle, Nadežda je ovom prilikom priznala javnosti da su pored mnogobrojnih veza koje su njen život učinile turbulentim, postojala i dva braka koje je ostavila iza sebe i o kojima nije želela da komentariše. Da li je ona zaista slučajno rekla istinu ili je ovo potez da se privuče medijska pažnja, preostaje nam da saznamo.

K. Ristić

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'