AKTUELNO

Vučelićeva je ostala pri svojoj odluci da pomogne bivšoj učesnici ''Zadruge'''.

Soraja Vučelić je tokom jednog od gostovanja u emisiji posvećenoj rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' obećala kako će pomoći Divni DNK da operiše leđa. Ona je i sada, nakon što je Divna napustila Belu kuću ostala pri svojoj odluci da finansira operaciju.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Nismo se čule. Nisam u tom smislu mislila, sad ja da nekog zovem i pričam o tome... Ja konkretno radim. Nađem doktora, platim doktoru, može doktor da ih kontaktira preko Pink produkcije i to je to. Na njoj je da li će hteti da ide na operaciju, jer kako sam nešto čula, bilo ju je strah vezano za to kada su je pitali u ''Zadruzi''. Ali, u krajnjem slučaju može da razgovara sa doktorom, pa šta god da odluči - kaže Soraja i dodaje:

- Nisam ni do sada pričala o takvim stvarima, bilo kome da sam nešto pomagala. Dovoljno je doktor, pacijent i to je to. Nemam ja tu šta mnogo da se petljam.

Foto: TvPink Printscreen

Soraja je, kako kaže, hirurgu estetike kojeg poznaje rekla da nađe hirurga koji je stručan za ovu oblast hirurgije i koji uopšte želi da obavi taj zahvat.

Cena operacije još nije poznata, i dalje su sve nagađanja budući da su prethodno potrebne brojne analize kako bi sve uopšte moglo biti realizovano (a cifra se kreće oko 1.500 evra). A da li će Divna pristati na operaciju i Sorajinu pomoć ostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Divna Milanović

#Operacija

#Soraja Vučelić

'