AKTUELNO

Progovorio o svojoj bivšoj ženi.

Ekipa emisije "Premijera", vaše omiljene emisije o poznatima, posetila je Pinkovu zvezdu Slobu Radanovića u teretani u kojoj vredno trenira. Od kako je izašao iz "Zadruge 1" talentovani pevač se trudi da što više trenera, a zbog zavidnih rezultata mnoge žene su poludele za njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipu "Premijere" je zanimalo da li Sloba trenira upravo zbog neke devojke.

Nije zbog devojke, ja sam čovek koji trenira ceo život. Dozvolio sam sebi dok sam bio u rijalitiju da se zapustim. Treniram svakodnevno, to mi više nije navika, gledam na to kao ljubav, kao nešto što me ispunjava. Tih dva sata dnevno se umorim fizički, ali se odmorim psihički - ispričao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Radanović je ispričao da je trenutno singl, pa otkrio razlog zbog kojeg više nije sa misterioznom devojkom koju je krio od očiju javnosti.

Nemam emotivni status, singl, neće me niko. Retko koja devojka može da podnese pritisak taj, nije ona toliko loša bila koliko sam ja hteo da je poštedim toga svega - istakao je Sloba.

Nedavno se Sloba našao u žiži javnosti kada je Kristina Kija Kockar objavila fotografiju na kojoj je grli muška ruku, a zbog brojanica su svi pomislili da je u pitanju baš on. Njihovi fanovi su se ponadali da su se nekadašnji supružnici pomirili, ali su njih dvoje to brzo demantovali.

Foto: Printscreen Instagrm/kijakockar, Printscreen Instagram/slobaradanovic, E-stock/Ivan Dobričić, Pixabay.com

Sloba je ovom prilikom još jednom demantovao te navode, a zatim i šaljivo potkačio osobu sa Kijine slike.

Ovo je brojanica koju sam dobio od druga sa kojim treniram iz Hilandara, a ovu sam dobio sa Ostroga. Ona ruka koja grli Kiju, nije moja ruka. Zar misliš da je ova ruka? Pa, pogledaj ovo. Ono je neki mršavi. Potpuna je slučajnost da budu slične ili iste brojanice - rekao je Radanović, a zatim otkrio kako bi se snašao u uloziji Kijinog ličnog trenera:

Foto: TvPink Printscreen

Kija jede sve što joj padne pod ruku, koliko ja znam. Imali smo pokušaja ranije dok smo bili dobri. Uvek se završi tako što ona ode posle 10 minuta treninga, odustane jednostavno, ne voli, nema volju za to, nemaju svi volju kao ja.

Ceo prilog možete pogledati u nastavku.

M.P.

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'