AKTUELNO

Danas tokom podele budžeta Stefan Korda je burno reagovao zbog komentara novog vođe Luke Vujevića, te je krenuo da baca tanjire po Beloj kući.

Sestra njegove devojke Ane Nikolić, Ivana se odmah oglasila na svom instagramu i jednim gestom otkrila koliko zamera Stefanu na tavkom ponašanju, te smo odlučili da pozovemo Ivanu kako bi nam rekla šta joj je najviše zasmetalo kod Stefana:

- Iskreno da kažem onakvo ponašanje ne podržavam, on je očigledno hteo samo da uđe u Elitu, ali nije svestan da on sebe kanali. Ani je ovo blam, što se on tako ponaša, ona tek sada vidi njegovo pravo lice. Stefan je uticao da Ana i on uđu zajedno u Elitu, ali mislim da on tek sada pokazuje svoje pravo lice, i ne shvata da se sa time samo kanali, a samim tim i Anu. - rekla je Ivana pa dodala:

Foto: Pink.rs

- Ja podržavam svoju sestru u svemu, ali njegovo ovakvo ponašanje ne podržavam. Vidim da Ana razmišlja o svemu, ona njega voli, ali ako se desi raskid, mi nećemo biti šokirani ako odluči da raskine, jer ni ona ne voli takvo ponašnje. Moram da kažem da se njegovi roditelji dive Ani kako ga ona smiri, ali ne može ni ona više. Ja da sam tamo ja bih mu očitala lekciju, tako ne može da se ponaša.

Autor: N.B.