AKTUELNO

Njihov sukob napravio je buru u Beloj kući!

U emisiji "Gledanje snimaka" Stefan Karić dobio je reč da prokomentariše sukob Jovana Pejića Peje i Nenada Macanovića Bebice, koji je nastao nakon snimka na kom je Peja komentarisao Teodoru Delić.

- Bilo bi ružno da je Bebica Pejin drug, a ovako ima svako pravo da komentariše. Mislim da je ovolika svađa nepotrebna. Čuo sam sad i da postoje neke poruke. Ja znam Peju kad je bio baš klinac, znamo se preko 10 godina i znam da ne laže. Znam i da Bebici to ne bi smetalo - govorio je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja mogu da kupim Bebicu i tebe. On ima patike sa interneta, pogledaj kakav đon on ima. Šta ja više da kažem? - dodao je Marko Zec.

- Mislim da treba da uđemo u dubiozu, dodiruje me svaka njihova konferzacija nakon klipa i u meni izaziva gnev. Patike sa interneta, šta priča ovaj lik? - rekao je Gastoz.

- Bebica na ovo treba da se smeje - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ova klip je kao dva ortaka i prođe dobra p*čka, a oni komentarišu. Mi muškarci smo džukci, to je normalna stvar. Teodora je atraktivna, bombastična. Više volim muškarce koji komentarišu dobru ribu, nego Uroša koji cele noći igra sa Anđelom i ne postane strejt - komentarisao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. Nikolić