AKTUELNO

Netrpeljivost između Aneli Ahmić i Ene Čolić vlada otkako se atraktivna Beograđanka uselila u "Elitu", a noćas su se, tokom emisije "Pitanja gledalaca", ponovo posvađale i, očekivano, pale su teške reči i brutalne prozivke.

U Anelinu odbranu ponovo je stala njena majka Jasmina Ahmić, koja o Eni ima najgore moguće mišljenje. Prema njenim rečima, Ena je vidno ljubomorna na Aneli, zbog čega nastoji da je svojim komentarima diskredituje kako među ukućanima, tako i među gledaocima rijaltiija. Jasmina, takođe, ne krije da smatra da je Ena instruisana od strane Aneline ljute rivalke Maje Marinković, budući da se saznalo da su se svojevremeno družile.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/ena.colic, Instagram.com/Privatna arhiva

- Ena je metla pogubljena i pokvarena, ne zna kud udara! Što se tiče peckanja Aneli, može crknuti ta promiskuitetna žena spremna na sve, a dodatno je Maja napumpala da udara po Aneli - kaže Jasmina za Pink.rs i dodaje:

- Žena je dno, nema m*da da olaje u oči osim kad je nateraju da prizna kako ćoškari! Pravi dramu da bude u centru pažnje - rekla je ona za naš portal.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Darko Tanasijević