AKTUELNO

Jasmina Ahmić, majka učesnice "Elite" Aneli Ahmić, oglasila se za naš portal nakon što su brojni ukućani noćas osudili njeno ponašanje tokom ovonedeljne žurke.

U kritikama su prednjačili Mateja Marijević, Anelin bivši dečko, kao i Ena Čolić, Matejina bivša devojka koja, otkako se uselila na imanje, ne krije da ima užasno mišljenje o Ahmićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta reći, samo da su tamo monstrumi! Najviše je gazili najnemoralniji prljavci, nisu shvatili ništa. Aneli je možda malo preterala, a Mateja je veliki lažov i neodgojen, užasan lik koji joj mater psuje, a ona njegova raspandrkača koja živi sa muškarcima, a dete nije povela i ne upoznaje dete sa svojim frajerima... Valjda ih je previše, pa poštedi dete. Ona o majčinstvu Anelinom priča, nesretnica - poručila je Jasmina Ahmić za Pink.rs i dodala:

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Aneli je imala samo sa Janjušem odnos, a sa ovim pavijanom, majmunom nije. Ta ženetina je imala sa Matejom seks i palačinke u hotelu što je majmun rekao kad je pronašao račun u jakni od hotela. Znači, vucaranje po hotelima je divno, a zadatak je nemoralan. Žena je kanta obična, kao što reče Kačavenda - zaključila je Ahmićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Darko Tanasijević