AKTUELNO

Ova dešavanja nikako niste smeli da propustite

Sinoć je u najgledanijem rijalitiju u regionu održana još jedna luda žurka, a za odličnu atmosferu u "Eliti" bili su zaduženi Nadežda Biljić i DJ Neba.

Na samom početku večeri desilo se bekstvo sa imanja u Šimanovcima, Silvija Patrik Simonović napustila je rijaliti.

Nikola Škatarić i Miljana Kulić otvorili su noć kod Drveta mudrosti, gde su tražili zadatak. Njegov deo je bio da smuva Slađu Lazić, dok je ona trebala da zavede Sašu Mihajlovića.

Škatariću je njegov deo zadatka vrlo lako pošao za rukom, pa je Slađu smuvao čim joj je prišao, a kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

U Beloj kući danima unazad se šuška da je Miona Jovanović bacila oko na Nenada Marinkovića Gastoza, ali izgleda da ni on nije ravnodušan na njen izgled.

Pogledajte OVDE kako ju je odmerio.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo mudrosti posetili su i Borislav Terzić Terza i Aneli Ahmić, koji su zajedničkim snagama raskrinkali Enu Čolić.

- Bio sam u izolaciji sa Enom i rekla mi je da je odlepila sa Pejom, a čuo sam i da se on sviđa njoj. Kaže guram Mateju Aneli, da bih ja mogla da blejim sa ovim malim. Oni nešto mute - ispričao je Terza.

- Mića mi je rekao da su se Mateja i Ena svađali, jer je on meni išao u prodavnicu - rekla je Ahmićeva.

Jovan Pejić Peja odlučio je da povuče prvi potez, priđe Eni u kazinu i zapleše sa njom. Kako su njih dvoje igrali, pogledajte OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić sinoć je odlučila da se ne pojavi na žurci, pa je vreme sama provodila u vešeraju, a u jednom trenutku našao ju je Gastoz. On je dao sve od sebe da joj vrati osmeh na lice, što mu je i pošlo za rukom, kad joj ne demonstrirao kako se ljube delfini i leptiri.

Tokom žurke u kazinu došlo je do sukoba bivšeg para, Jelene Ilić Marinković i Ivana Marinkovića. Njih dvoje su se žestoko izvređali, a kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli i Mateja Matijević poslednjih dana jako su bliski, međutim, u kazinu je došlo do nove svađe, jer ga je ona provocirala što se posvađao sa Enom.

Pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa Poršelina saznala je da je Škatarić bio sa njom samo zbog zadatka, zbog čega je pobegla u ekonomsko dvorište i prolila more suza.

Slađu je dodatno razorilo što se Škatarić poljubio sa Ivom Ilić, zbog čega nije mogla da dođe sebi.

Slađa je nakon toga počela iz petnih žila da urla na Nikolu Škatarića, a svi oko nje su je frapirano posmatrali.

Sofija Janićijević zamerila je Terzi jer je još jednu žurku plakao, zbog čega je ponovo jasno pokazala da nema ni gram empatije. Kako je njihova rasprava izgledala pogledajte OVDE.

- Do kada ćeš da plačeš što nisi ispao čovek? Ja ću najgoru pesmu da ti poručim, pa da vidim da li ćeš da plačeš - rekla je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom žurke došlo je do formiranja još jednog para, Uroš Rajačić bacio se u akciju na Kristinu Buđevac. Njih dvoje su u vešeraju razmenjivali strastvene poljupce, a kako je to izgledalo pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela sve teže prikriva emocije koje ima prema Gastozu, pa ga je večeras nakon žurke pozvala da zajedno provode vreme, ali on je odugovlačio sa odgovorom zbog čega je Anđela besno povukla poziv.

Nakon toga Đuričićva je svoj bes iskalila na Urošu Staniću. On je došao po malo njene pažnje, ali je na kraju dobio grubu pedalu.

Nikola Grujić Gruja doživeo je emotivnu slom zbog bivše devojke Milane Šarac, a Stefan Karić nije mogao da veruje šta gleda svojim očima, pa mu je očitao brutalnu lekciju.

Nakon žurke, u pušionici je došlo do žestokog sukoba Uroša i Škatarića, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje.

Kad je Gruja došao sebi od emotivnog sloma otišao je u izolaciju i pokušavao da poljubi Mimas, ali je od nje popio korpu.

Ena i Peja osamili su se u dvorištu Bele kuće, a u razgovoru su jedno drugom otvoreno priznali simpatije.

Mateja i Aneli su pokušali da nađu zajednički jezik, ali je razgovor prerastao u još veću svađu, nakon čega je njemu pukao film, pa joj je okrenuo leđa i otišao na spavanje.

Gastoz je pred spavanje posetio Anđelu u krevetu, gde su se u sitne sate smeškali, a pre nego što je otišao da spava počastio ju je poljupcima.

Autor: A. Nikolić