AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Sreda je rezervisana za emisiju ''Pitanja gledalaca''. Voditelj Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, kako bi učesnicima Elite postavio pitanja na koja ste najviše želeli da čujete odgovore. Tokom noći za nama, mnoge teme su se pokrenule, a istina je izašla na čistac.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović/Pink.rs

Na početku emisije ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević dao je reč Mioni Jovanović, kako bi otkrila da li je Nenad Marinković Gastoz potajno gleda, kada njen momak Nenad Aleksić Ša ne obraća pažnju.

Jovanovićeva je to demantovala, ali po svemu sudeći, nije uverila svoje cimere da je to istina.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Anđeli Đuričić, kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša.

Tokom njegog izlaganja, došlo je do žestoke svađe sa Aleksićem.

Tokom reklamne pauze Anđela Đuričić i Ivan Marinković prokomentarisali su situaciju Nenada Marinkovića Gastoza, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Anđela je konstatovala da Aleksić ne zamera što je Gastoz blizu njegove devojke, jer ga tako drži na oku.

Borislav Terzić Terza izašao je na pauzi za reklame iz Bele kuće, te je tom prilikom ugledao Sofiju Janićijević koja je stajala naslonjena na stubu.

Tom prilikom, on joj je dobacivao, a nakon toga on je krenuo ka kameri koja ga je snimila, te je stao ispred nje kako bi je zaklonio i obratio joj se.

Uroš Stanić ušao je u žestok sukob sa Nikolom Grujićem Grujom, te je iskazao gađenje jer flertuje s brojnim učesnicima nakon raskida sa Milanom Šarac Mimas.

Anđela Đuričić otkrila je da strahuje od toga da je deo igre Nanada Marinkovića Gastoza, nakon čega su je takmičari optužili da nije iskrena, kao i da joj druženje sa njim prija.

Mateja Matijević pritnao je da se ne kaje zbog raskida sa Aneli Ahmić, jer kako kaže, ne oseća da je ona uvidela svoje greške. Međutim, on se osvernuo i na svoj flert sa Aleksandrom Nikolić, s kojom se zbližio tokom žurke.

Mateja Matijević ušao je u žestok verbalni sukob sa Lepim Mićom zbog Aneli Ahmić.

Milena Kačavenda stajala je sa Borom Terzićem Terzom, Munjezom i Anom Spasojević, te je potkačila Terzu za Sofiju Janićijević.

Anđela Đuričić otkrila je da je počela da menja mišljenje o Nenadu Marinkoviću Gastozu, što je naišlo na kritike Ivana Marinkovića i Lepog Miće.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Miljani Kulić kako bi dala svoj sud o Anđeli Đuričić Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Borislav Terzić Terza negirao je da oseća nelagodu u pristustvu Nenada Marinkovića Gastoza zbog toga što je u prošlosti bio sa Milicom Veličković.

Nenad Marinković Gastoz ušao je u žestok verbalni okršaj sa Miljanom Kulić.

Milena Kačavenda sasula je Urošu Rajačiću sve u lice, prilokom čega su među njima pale teške reči.

Milana Šarac Mimac ušla je u brutalan sukob sa Milenom Kačavendom, nakon čega ju je optužila da je ljubomorna na njenu vezu sa Urošem Rajačičem.

Jelena Ilić istakla je da joj nije neprijatno da razmenjuje nežnosti sa Milošem Radulovićem Sonijem dok je Ivan Marinković na samo par koraka od njih.

Miljana Kulić otkrila je da je za sva vremena stavila tačku na odnos sa Lazarem Čolićem Zolom, te je priznala da je konačna odluka da izvrši abortus.

Lule Bahanalija priznao je da mu je Ana Spasojević zapala za oko, kao i da će se potruditi oko nje.

Sofija Janićijević i Slađa Lazić Poršelina šaputale su tokom jela, te se po njihovim šiframa i ponašanju može zaključiti da su pričale o Borislavu Terziću Terzi.

Nenad Marinković Gastoz odlučio je da impresionira Anđelu Đuričić recitovanjem poezije Desanke Maksimović.

Anđela Đuričić pokušala je da izmiri Nenada Marinkovića Gastoza i Uroša Stanića.

Autor: S.Z.