AKTUELNO

Naš slavni modni dizajner, Mladen Milivojević Baron, večeras je u Belom dvoru održao svoju modnu reviju, gde je okupio brojne poznate ličnosti, a ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta.

Ovu modnu reviju Mladena Milivojevića Barona otvorila je glumica Jelena Gavrilović, spektakularnim nastupom, te je svojim raskošnim glasom mnoge raspametila.

S druge strane, posebnu pažnju privukla je i Teodora Sekularac, koja je u bajkovitoj haljini sedela na konju i šetala. Naime, ona je sestričina pevačice Nataše Bekvalac, a inače je prvakinja u jahanju.

Kada se modna revija završila, Mladen je za okupljene medije i između ostalog i naš portal, sumirao utiske.

- 28 godina slatkog života...Prosto to je nešto što sam morao da se pojavim i da uradim, meni je bitno da ja stvaram, kreiram i da se igram, ja se ceo život igram. Stvar je u igri i ekipi, ukoliko imate dobar tim koji vas okružuje onda je sve super. Ništa ovo nije moja zasluga, ima dosta nas koji stojimo iza svega toga - rekao je Mladen, a onda je otkrio kako je došao na ideju za ovu reviju:

- U principu, ja sam hteo da pravim 30-to, ali smo seli i kao 28, osmica kao znak beskonačnosti, plava boja kao inspiracija koja je boja neba, boja mora, isto boja koja nema granice - rekao je on i za sam kraj je otkrio kakvi su mu dalji planovi:

Foto: Pink.rs/S. Zindović

- Nemam neke velike planove, od samog početka kada sam krenuo u ovaj svet, u modu sam krenuo sasvim slučajno, nisam se nadao ovim stvarima. To se dešava, i kada se to desi shvatite da ste tu gde treba da budete i da ste tu gde i zaslužujete - rekao je Mladen.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: S. Zindović, Nikola Žugić