AKTUELNO

Naš slavni modni dizajner Mladen Milivojević Baron večeras organizuje modnu reviju na kojoj se okupilo sijaset poznatih ličnosti na kojoj se našla i ekipa portala Pink.rs!

Mladen Milivojević Baron, jedan od najistaknutijih modnih kreatora na našim prostorima, večeras je u Belom dvoru organizovao svoju modnu reviju na kojoj se, izemđu ostalog, pojavila i voditeljka Ena Popov, koja je pred našim kamerama progovorila o prijateljstvu sa Mladenom, roditeljstvu, odnosu sa suprugom Nenadom Čankom, ali i o povratku na estradno nebo.

- Željno čekam da vidim Mladena za kog se nadam da neće imati tremu, već da će da uživa u svom uspehu, jer zaista ima čemu da se raduje. Toliko godina karijere, pogotovo u modnom svetu, nije malo i treba da bude ponosan na sebe, kao što smo mi ponosni na njega...Naravno da se sa njim konsultujem kada su neke modne prilike u pitanju - rekla je Ena, a onda se osvrnula na odnos sa suprugom i roditeljstvo:

Foto: Pink.rs/S. Zindović

- Suprug ume da me primiri i prizemlji, a mama je nekako i dalje za te privatne i međuljudske stvari, nekad me malo iznervira i mislim da nije u pravu, ali uvek svi shvatimo da je na kraju bila u pravu. Ja sam ta koja ih i rasplamsava, mama koja je loš policajac, tata je dobar, ali moramo da vaspitamo ćerke da budu dobri ljudi kada porastu i kvalitetne osobe. Ja sam ta koja miluje i mazi, konstantno voli, ali umem da pokažem i tvrđu stranu - rekla je voditeljka, te je za sam kraj otkrila da li će snimiti novu pesmu:

Foto: Pink.rs/S. Zindović

- Sigurno ne (smeh). Toliko imam posla na televiziji, ja radim tri emisije uživo tokom nedelje, pritom je program informativni, tako da mi u ovom momentu života to mnogo vremena oduzima - zaključila je ona.

Detaljnije pogledajte u videu u nastavku:

Autor: S. Zindović, Nikola Žugić