AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Četvrtak je rezervisan za emisiju ''Gledanje snimaka''. Voditelja Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću, kako bi učesnike Elite suočila sa onim što su pokušali da sakriju.

Brojna dešavanja obeležila su noć za nama, a istina je isplivala na čistac.

Foto: Pink.rs

U prvom video klipu Silvija Patrik teši uplakanog Nikolu Grujića Gruju koji tuguje za Mimom Šarac.

Voditeljka Ivana Šopić ustpila je Gruji reč, prilikom čega je Mimas žestoko izvređao, što je iznerviralo njenog dečka Uroša Rajačića.

Voditeljka Ivana Šopić dala je priliku takmičarima "Elite" da komentarišu odnos Nikole GrujićaMilane Šarac Mimas i Ivane Keneški.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je novi klip, a takmičari "Elite" imali su priliku da vide kako Milana Šarac Mimas priča o Urošu Rajačiću i emocijama koje ima prema njemu.

Milena Kačavenda dobila je reč od voditeljke Ivane Šopić, te je istakla da joj je odos Rajačiča i Mime više nego smešan, te ih ne nazvala folirantima.

U narednom video klipu prikazano je kako  Nenad Marinković Gastoz ogovara Jelenu i Ivana Marinkovića.

Gastoz je nakon puštanja video-klipa istakao da je oduvek smatrao da je iznad Ivana.

U emisiji "Gledanje snimaka" došlo je do žestoke svađe između Milene Kačavende, Ivana Marinkovića i Jelene Ilić Marinković. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić, kako bi komentarisala situaciju koja se desila.

Nenad Marinković Gastoz tokom reklama šalio se sa Đoletom Kraljom, koji je na specijalnom zadatku sa Aneli Ahmić Matejom Matijevićem, pa je dužan da glumi njihovo dete.

Na narednom video-klipu učesnici su čuli razgovor Anđele Đuričić i Uroša Stanića koji ogovaraju Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović.

Uroš i Anđela žestoko su zaratili sa Mionom i Ša nakon toga.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" emitvan je prilog u kom se Anđela Đuričić izvinila Nenadu Marinkoviću Gastozu jer je bila preterano gruba prema njemu u emisiji "Pitanja novinara".

Anđela je napustila emisiju, nakon što je Sofija Janićijević rešila da je potkači u vezi Gastoza.

Nenad Marinković Gastoz priđao je uplakanoj Anđeli Đuričić nakon čega ga je ona mahinalno ohladila.

Anđela Đuričić nakon prolivenih suza vratila se u emisiju, a Uroš Stanić joj je odmah preneo da se Nenad Marinković Gastoz raspitivao kako je, što ona nije želela da čuje.

Nenad Aleksić Ša u emisii "Gledanje snimaka" dobio je priliku da čuje i vidi razgovor Mione Jovanović i Nenada Marinkovića Gastoza. Voditeljka Ivana Šopić odmah je Gastozu postavila pitanje.

Ša je bio vidno iznerviran, te je okrivio cimere da se svim silama trude da rastave njegovu vezu sa Mionom.

U emisiji "Gledanje snimaka" emitovan je razgovor Aleksandre Nikolić i Mateje Matijevića, koji je posebno zainteresovao Aneli Ahmić.

Aneli je potom ušla u žestok sukob sa Aleksandrom zbog Mateje.

Na narednom video-klipu pušen je razgovor Miloša Radulovića Sonija i Jelene Ilić, koji su razgovarali o svojoj intimi.

Nakon završetka video-klipa, Jelena je zaratila Ivanom Marinkovićem.

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza koriste svaku moguću priliku da budu zajedno, a on više bez njene blizine nije mogao da izdrži ni u emisijama, pa je odlučio da sedne ispred nje.

U emisiji "Gledanje snimaka" takmičari su imali priliku da vide kako je Ivan Marinković poručio pesmu "Jelena" na žurki, nakon čega je priznao da i dalje ima osećanja prema njoj.

Video pogledajte OVDE.

Jelena Ilić Marinković i Ivan Marinković nastavili su svađu nakon emisije "Gledanje snimaka", a zbog njihovog sukoba u kuću Odabranih je ušlo obezbeđenje.

Nenad Marinković Gastoz razgovarao je sa Milenom Kačavendom od koje je pokušavao da sazna da li je Anđela Đuričić ljuta na njega nakon haosa koji je ispao u emisiji.

Nenad Marinković Gastoz prišao je Anđela Đuričić u kući Odabranih, kako bi saznao na čemu su nakon haosa koji se desio u emisiji "Gledanje snimaka".

Aleksandra Nikolić pokušala je da opravda Sofiju Janićijević, koju su svi okrivili za raspad odnosa Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza, a Milena Kačavenda je razvezala jezik i iznela iskreno mišljenje o njoj.

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević izgleda da su zaboravili na kamere, te su nikad prisnije legli jedno pred drugog u krevetu i razgovarali.

Sofija Janićijević ušla je u pušionicu, gde su je cimeri odmah napali što je posvađala Anđelu Đuričić Nenada Marinkovića Gastoza.

Autor: S.Z.