AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs našla se na snimanju prve emisije nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", a ispred našeg objektiva, između ostalog, stala je i voditeljka i pevačica Ana Sević.

Vaše najomiljenije muzičko takmičenje "Zvezde Granda", uskoro se vraća na male ekrane, te će se danas snimiti prva emisija ovog takmičenja koji svi, s nestrpljenjem, iščekuju. S tim u vezi, Ana Sević, pevačica i voditeljka "Zvezda Granda" progovorila o povratku Milana Mitrovića, odnosu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem, povratku Sanje Kužet, ali i pehovima sa snimanja.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Izuzetno sam bila oduševljena, od samog starta smo bili tandem koji je dugo godina i svirke radio zajedno, bili smo voditelji, jedva čekam da krenemo sa snimanjem - rekla je Ana Sević koja je progovorila o povratku Sanje Kužet na scenu:

- Nikad se ne zna, vidite da proširujemo tim. Iznenađenjima nikad kraja. Sa njom se privatno čujem, imamo mnogo tema za razgovor. Ona je odlično - rekla je Ana, a onda je progovorila o pehovima na sceni:

- Mislim da se meni svaki put nešto desi. U jednoj emisiji sam stala na haljinu punu perlica i samo sam poletela, ali nisam pala uspela sam da se održim - rekla je ona.

Foto: pink.rs

Ana o odnosu sa bivšim mužem

Mog bivšeg supruga sada više viđam nego kad smo bili u braku. Srećna sam zbog njega i Katarine i prinove. Radujemo se svi, onako porodično. Katarina me je pitala za savet, ja sam tu uvek njoj na raspolaganju. Žene moraju međusobno da se podržavaju i da se bodre.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta:

Autor: A. Nikolić, Nikola Žugić