AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs našla se na snimanju prve emisije nove sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, "zvezda Granda", te je tom prilikom pred našim kamerama govorio roker Đorđe David.

Vaše najomiljenije muzičko takmičenje "Zvezde Granda", uskoro se vraća na male ekrane, te će se danas snimiti prva emisija ovog takmičenja koji svi, s nestrpljenjem, iščekuju. S tim u vezi, Đorđe David, roker i član žirija ovog muzičkog takmičenja, za kamere portala Pink.rs otkrio je da li će biti noviteta u novoj sezoni.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Jedva čekam da krene priča, imao sam tu čast da budem na audicijama u Sarajevu, Mostaru i u Skoplju i mogu da kažem da će ova sezona da bude ozbiljno zakuvavanje ponovo. Ulazimo u ring svi ponovo, to se zna. Biće oštrije nego prošle godine, jer što smo oštriji, ispostavilo se da ono što je kvalitet, dobro se proseje - rekao je Đorđe, a onda je otkrio da neće menjati ništa u svom žiriranju:

- Ne, i dalje idem srcem, do koske za kandidate bez obzira čiji su. Moji su nagrabusili jer ću raditi najviše u odnosu na ostale, to je neki krst koji sam sebi na leđa stavio - rekao je roker.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

O čemu je još on govorio, pogledajte u nastavku:

Autor: A. Nikolić, Nikola Žugić