AKTUELNO

Situacija se zahuhtava!

Drugog dana nove sezone najpopularnijeg rijalitija na Balkanu Elite 8 došlo je do ubacivanja Odabranih takmičara. Njih osmoro uselilo se u Belu Kuću sa specijalnim zadatkom koji podrazumeva davanje lažnih informacija već useljenim takmičarima koje oni izaberu. Najprijatnije iznenađenje predstavljao je ulazak Nenada Marinkovića Gastoza koji se nakon 7 dugih godina ponovo našao u rijaliti formatu.

Foto: Pink.rs/TV Pink Printscreen

Prvi odabrani takmičar koji je ušao je Dragomir Mijatov. Ovom mladom momku, kako kaže, lepota nije presudna, ali ne voli ružne ljude. Najviše ga privlače plavuše, a kako je istakao, aneli mu je odvratno urađena, dok mu je maja super. Voli da se šali, a u elitu 8 ulazi slobodan I ne bežI od zaljubljivanja, jer mu se dopala jedna učesnica.

 Na tajnom si zadatku. Ti ćeš kao i svi da boraviš u prostoriji za Odabrane. Tvoj tajni zadatak je sledeći: Izabraćeš osobu koju ćeš nam reći, i imaćeš nedelju dana da joj pšričaš mnoštvo laži, da kažeš da si pročitao o njoj u medijima Ii da je ubediš u to - rekao je Tanasijević.

Drugi je Zec, sa njim sam bio u karantinu, i njega ću da odaberem - rekao je Mijatov.

U "Elitu 8" ulazi kako bi opravdao sebe i s pokajanjem zbog kršenja pravila u "Eliti 7". On je fudbaler iz Beočina koji se ne libi da svoj stav iskaže gde god da se nalazi. Kako kaže, nije flertovao sa Aneli, a najviše ga iritira Uroš Stanić, a da li će mu srce zaigrati zbog neke devojke, Pokazaće nam Danijel Dujković Munjez

- Ovo je za mene mačiji kašalj. Video sam učesnika Božo se zove, njega bih izabrao - rekao je Munjez.

Život je nije štedeo. Otac joj je ostao invalid, a da bi obezbedila bolji život svojoj porodici nije se libila ni rada na njivi. U Elitu ulazi da bi porodici obezbedila bolji život, a njeno ime je Snežana Vlajkov.

- Izabraću Uroša Stanića - rekla je Ivana.

Aneli Ahmić i Uroš Stanić oprostili su jedno drugom greške iz prošle sezone Elite, te nastavili da se druže. Međutim, večeras je izbio njihov prvi sukob.

Bivši fudbalski trener nije uspeo da osvoji srce jedne bivše učesnice, ali u Elitu 8 ulazi sa simpatijama prema drugoj učesnici. Spreman je da se obračuna i svede račune s Bebicom, zbog nadimka koji mu je dodelio. On je Aleksandar Anđelić, Aca Kockar!

Kristina Buđevac je odabrana za tajni zadatak, ona mi se sviđa - rekao je Aca.

Ona dolazi iz Makedonije, a u Elitu 8 ulazi zauzeta. Njen dečko je oženjen, a njegova žena zna da ima drugu, a kako je rekla, on strahuje da će ga prevariti. Njen tip je Stanislav Krofak, a kako kaže, voli skandale. Ona je Monika Stanojkova!

Pa biram Ivanu Keneški, ona je sve ogovarala, od novinara, ljudi, svega - rekla je Matea.

Uroš Stanić provodio je vreme sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Božom Franićem, a onda je Mići Jovanoviću otkrio razlog svoje povrede.

Mnogi gledaoci uželeli su se njenog lika I njenih komentara, jer su njene replike iz rijalitija I dan-danas viralne. Veoma je smirena, a kako kaže, nije se promenila već se samo nadogradila. Ona je Milica Dugalić!

- Biram Marka Zeca - rekla je Milica.

Ona dolazi iz Makedonije, a u Elitu 8 ulazi zauzeta. Njen dečko je oženjen, a njegova žena zna da ima drugu, a kako je rekla, on strahuje da će ga prevariti. Njen tip je Stanislav Krofak, a kako kaže, voli skandale. Ona je Monika Stanojkova!

- Mionu Jovanović biram - rekla je Monika.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je Nenada Marinkovića Gastoza, kao poslednje iznenađenje i osmog takmičara koji će se useliti u kuću Odabranih, te je porazgovarala sa njim u studiju.

- Aneli Ahmić biram - rekao je Gastoz.

Gastoz je nakon toga stigao u Belu kuću, Miljana mu uletela u zagrljaj!

Ivana Keneški podivljala je na imanju, kada je čula za zadatak koji treba da obavi.

- Vodite me napolje - rekla je Ivana.

- Neće te izvesti napolje, to odmah da ti kažem - rekao je Munjez.

- Izaći ću, ne zanima me. Je l' ste vi normalni? Imam trudnu sestru, vi meni pravite ovo. Dajte mi lekove, ne mogu više - rekla je Keneški.

Nenad Marinković Gastoz krenuo je po imanju da traži lepezu Milice Dugalić, te se tom prilikom požalio Anđeli Đuričić na njeno kuče, Snupija.

Uroš Stanić nakon svađa sa cimerima krenuo je do garderobera gde je već bio ljubavni par, Stefan Korda i Ana Nikolić.

Nenad Marinković Gastoz za zadatak Odabranih odabrao je Aneli Ahmić, te je sada počeo sa svojim zadatkom. On je slagao Aneli kako su izašle njene prepiske sa njegovom bivšom devojkom Naidom.

Aneli Ahmić stajala je ispod trema sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, te je tom prilikom započela razgovor sa njim.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša u "Elitu 8" ušli su ruku pod ruku, kako kažu, sigurniji u svoju ljubav više nego ikada pre, te od samog ulaska, vreme provode zajedno.

Autor: Nemanja Šolaja