AKTUELNO

Useljenje u Belu kuću ispraćeno velikim skandalima!

Večeras je startovala nova sezona najspektakularnijeg rijalitija u regionu 'Elita 8'. Otvaranje je bilo više nego glamurozno, a u Belu kuću se uselio 51 takmičar.

Foto: Pink.rs

Idejni tvorac ovog projeta Željko Mitrović se večeras pojavio na velepnom imanju, te je pomoću izuma PR-DC-a preleteo jezero, što je fasciniralo sve. ovo veče otvorio tradicionalnom vožnjom gondolom, a potom je položi venac na Medičijevu statuu.

Nakon sletanja, njega je dočekao voditelj Ognjen Amidžić sa pobednicom ''Elite 7'', s kojima je obavio kratak razgovor o planovima za narednu sezonu.

Odmah nakon toga, on je okupio voditelje ''Elite 8'', voditelje Milana Miloševića, Anu Radulović, Mašu Mihailović, te je s njima vozio poseban autić, koji liči na bicikl.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je numeru koju je otpevao Mirko Gavrić, a koja je posvećena najgledanijem rijalitiju svih vremena ''Eliti''.

Posebna koreografija koja je upriličila ovo veče je doprinela da emocija bude večeras prva misao kad se izgovori reč Elita.

Nakon toga Dušica Jakovljević je počela sa predstavljanjem kandidata a u prvoj grupi ušli su Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janićijević, Jovan Pejić Peja, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić.

Jelena Ilić i Uroš Rajačić ponovo nisu mogli da se drže podalje, te su seli jedno do drugog.

U drugoj grupi ušlo je još 10 takmičara, a to su Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš Simonović, Silvija Patrik, Filip Najdanović i Kristina Mateški.

U trećoj grupi u Belu kuću uselili su se Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović, Lule Bahanalija, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Bože Franića, Sandra Obradović, Borislav Bora Terzić, Jordanka Denčić.

U četvrtoj grupi u Beloj kući su se uselili Aneli Ahmić, Nikola Grujić, Mima Šarac, Mića Jovanović, Elvin Kadrić, Uroš Stanić, Jelena Nedeljković, Dačo Virijević, Ana Spasojević i Nikola Škatarić.

Sukob između Ivana Marinkovića i Akeksandre Nikolić ne jenjava. Ona sve vreme misli da je on muva.

Ivana Keneški, Kristina Buđavac, Filip Najdanović i Nenad Ćubić razgovarali su o Sari Savki (Sari Stijović) na kauču.

Nenad Aleksić Ša već je uspeo da zarati sa Andrijom Đogani Baki B3.

Milena Kačavenda i Anđela Đuričić započele su konverzaciju, dok je Milena mazila Anđelinog psa, Snupija.

U petoj grupi u Elitu je ušlo 11 takmičara, a to su Đole Kralj, Bojana Barbi, Marko Zec, Sara Stijović, Branka Knežević, Raško Mladenović, Katarina Samardžić, Viktor Amos, Lepi Mića, Miloš Radulović, Petar Ilić.

Uroš Rajačić ne prestaje da zavodi devojke. Dohvatio se posla u pomaganju prenošenja džakova kako bi bio u njihovom okruženju. Nakon toga je prišao Jeleni Ilić u rehabu te je i prolazu poljubio i zagrlio. Nakon toga je otišao do Anđele Đuričić, te je zavodljivim glasom sve vreme pričao sa njom. Koga će na kraju izabrati ostaje nam da vidimo u nastavku.

Autor: Nemanja Šolaja