AKTUELNO

Ostalo je još samo tri sati do spektakularno velikog otvaranja "Elite 8". Početak osme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu zakazan je za 21 čas uživo na televiziji Pink.

Voditeljka Maša Mihailović za portal Pink.rs otkrila je kako se oseća što će za samo tri sata sa svojim kolegama spektakularno otvoriti novu sezonu rijalitija. Maša je istekla da je uzbuđenje nikad veće, a evo šta kaže o učesnicima.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Kako se osećaš pred početak Elite 8, eto ostalo je svega par sati? 

- Danas sam posebno srećna i puna energije kao i pred početak svake sezone. Iako smo malo umorni od priprema, radujemo se novim izazovima i svakako da konačno pokažemo gledaocima projekat na kojem smo toliko dugo radili.

Šta očekuješ od Elite 8?

- Od ''Elite 8'' očekujem neočekivano. Biće nikad teža, zabavnija, dramatičnija i neizvesnija sudeći po kastingu koje su radile moje kolege sa televizije. Iz sezone u sezonu ulaze novi učesnici sa nekim novim pričama, tako da  verujem da ce ''Elita 8'' nadmašiti prethodnu u svakom smislu.

Foto: Foto/Dejan Milićević

Kakav ćeš biti prema učesnicima? 

- Kao i do sada. Stari učesnici su upoznati sa svim pravilima, nadam se da će se i novi brzo navići i da neće biti nikakvih problema. 

Očekuješ li iznenađenja?

- Naravno, kao što sam i rekla očekujem neočekivano. Ipak je ovo najgledaniji projekat koji iz godine u godinu nadmašuje prethodnu sezonu. Sigurna sam da će biti ozbiljnih iznenađenja ove noći, jer smo već imali priliku da vidimo neke od njih u medijima, tako da jedino sto preostaje je da nas pratite večeras u 21 h na Tv Pink.

Foto: Foto/Dejan Milićević

Autor: A. Nikolić