AKTUELNO

Za Pink.rs iskreno o gorućim temama!

Lejdi Di je pred sinoćno gostovanje u emisiji "Narod pita" progovorila u optužbama da je Nikola Lakić biseksualac, ali i bacila sumnje da je ljubomoran na odnos Slobodana Josipovića i Uroša Stanića.

Foto: Pink.rs

- Videla sam da je povezivan sa određenim muškarcima, ne čudi me ništa. Čudno se ponašao prema Slobi i meni. Možda voli muškarce i žene. Ne bi me čudilo da ima ljubomore između Slobe, Lakića i Uroša - govorila je ona, a onda progovorila o odnosu sa Matorom i njihovom gostovanju u emisiji "Narod pita".

- Matora je rekla da je videla da je Sandra Rešić lagala za mene. Ja sam čula da postoje prepiske. Sa Matorom ne pričam, što ne bih rekla da postoje? Ja sam samo dobila informaciju. Sve što sam govorila u Eliti ispostavilo se napolju da je istina.

Foto: Pink.rs

Lejdi Di se dotakla i prozivku koje je dobila od Milene Kačavende.

- Želim joj sve najbolje i mir u svetu. Neka se okane mene, jer ako ne, neću ni ja nje. Dobila sam informacije, prepiske koje je slala, čak i onaj verenik bivši, čovek nije znao kako da je se otarasi. Slala je preko 400 fotografija, ima svačega, videla sam svašta. Videla sam autogram njen, broj telefona koji je koristila, glasovnu poruku da je klela neku decu. Ljudi koji prate neki profile su to videli, žena nema svoj stav, karakter i obraz joj je đon.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Nemanja Šolaja