AKTUELNO

Progovorila o gorućim temama za Pink.rs!

Sinoć smo pred početak emisije "Narod pita" razgovarali sa Teodorom Delić, koja nam je otkrila kako funkcioniše nakon "Elite" i da li će očekivala da će njena veza sa Nenadom Macanovićem imati toliku podršku.

- Osećam se super, malo sam umorna, ali sve će da dođe na svoje. Nenad je kod kuće, gleda me i prati, kao što ja njega pratim svaki put. Pogledala sam poklone i drago mi je da su ljudi uz nas. Očekivala sam da imamo podršku, osećala sam to po pitanjima i svaku mesečnicu smo dobijali poklone. Znala sam da imamo jako podršku i i dalje su uz nas - govorila je Teodora, pa otkrila na spekulacije da više nije sa Bebicom jer je uslikana sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

Foto: Instagram.com

- Munja je zvao i njega, zvao nas je zajedno, ali on je bio u "Narod pita". Nisam bila sa njim, bila je još jedna drugarica i još jedan drug. Tu nema ništa strašno. Munja i ja smo se uvek družili, to je bio bezalen izlazak. Ne vidim ništa loše u tome, kao što ni Nenad ne vidi ništa loše, a ni podrška.

Teodora je progovorila o pomirenju Miljane Kulić i Ivana Marinkovića.

- Super zbog deteta, ako je dete srećno, meni je drago. To je njihov život i mene ne interesuje. Iskreno, drago mi je da je dete srećno. Moram da budem iskrena i da kažem da mislim da Ivan nikad ne bi bio sa Miljanom, možda se samo setio posle toliko vremena da ima dete. Ivan je za mene veliko razočaranje.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/PINK.RS/N. ŽUGIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Iva Stanković