AKTUELNO

Dok ona tvrdi da je kraj nje uživao, on kaže da su se stalno svađali.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović i njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kija Kockar često ulaze u rasprave koje se tiču njihovog braka u rijalitiju "Zadruga". Nakon što je Sloba javno prevario suprugu sa Lunom Đogani, a ona im se ubrzo pridružila u Beloj kuću nastale su brojne svađe, a gotovo sav prljav veš iz njihovog braka iznet je pred milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok Kija tvrdi da je kraj nje uživao, da mu je pomogala finansijski i da mu je obezbedila brojna putovanja zbog posla stjuardese kojim se bavila, on ističe da je uvek bilo po njenom, da su se stalno svađali i da je vremenom ljubav "isparila" zbog čega su postali prijatelji, više nego supružnici.

Foto: Printscreen

Međutim, kolažni video koji je osvanuo koji je osvanuo na Jutjubu pokazuje da su proveli zajedno divne trenutke za pamćenje, putovali na razna mesta, a njihovi izrazi lica i ponašanje odaje utisak jednog srećnog i zaljubljenog para.

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA BI TREBALO DA POPRIČA SA SVOJIM DEČKOM, DA JE MALO UPUTI: Ona je rekla da ne zna nijednu njegovu pesmu, ovako joj je Bulat odgovorio!

Pogledajte video-snimak, pa prosudite sami!

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'