AKTUELNO

Emisija "Paparazzo lov" na programu je u sredu, 10. oktobra od 22 sata.

Nova epizoda zabavnog programa "Paparazzo lov" u sredu od 22 sata na TV Pink otkriva neke nove ljubavi, prati rastavljene parove, ali i donosi ekskluzivne snimke naših javnih ličnosti u situacijama koje bi oni najradije zaboravili.

“Paparazzo lov” je napravio uporednu ljubavnu priču bivših bračnih partnera - Ane Sević i Darka Lazića. Kako izgledaju njihovi novi izabranici i kako sa njima provode vreme, prikazaće najnoviji paparaco snimci, koji otkrivaju i zbog čega je Darko Lazić uveo dodatnu pratnju kada ide na javna mesta.

Foto: Printscreen

Ekipa emisije je i protekle nedelje locirala bivši bračni par - Kiju Kockar i Slobodana Radanovića i zabeležila u kakvim su se situacijama našli.

Foto: Pink.rs

Tu su i prvi zajednički snimci Anabele i Andreja Atijasa nakon optužbi koje je Anabela iznela na račun svog partnera, kao i snimci njene ćerke Lune sa grčkog primorja.

Foto: Printscreen

Videćete još jednu učesnicu prve zadruge - Marija Anu koja se na bazenu dodirivala sa drugaricom. Osim toga, paparaci donose i urnebesne zabeleške folk legende Bore Drljače dok se bez supruge udvara drugim damama, ali i koliko se nespretno presvlači na plaži. Takođe, videćete i nove porodične snimke Jovane i Željka Joksimovića u zajedničkoj šetnji.

Foto: Printscreen

Budite i ove srede od 22.00 uz TV Pink, “Paparazzo lov” i voditeljku Anu Pendić Radoš.

Pink RS

#Ana Marija Smiljanić

#Ana Pendić Radoš

#Ana Sević

#Anabela Atijas

#Bora Drljača

#Darko Lazić

#Jovana Joksimović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Paparazzo Lov

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#emisija

#Željko Joksimović

'