AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović dočekao je ispred Palate Mitrović zvanično najstarije drvo u Evropi koje je nedavno pazario u Italiji.

Ova najstarija maslina u Evropi svoj novi dom naći će u dvorištu "hrama svetog Žeksa".

Foto: TV Pink Printscreen

- Do dva sata jutros sam bio na probi predstave “Lu” u mom Teatru Odeon, neposredno pred Odeon sam ušnirao informativni program na tv Red i tv Narodna, a od pola pet jutros sam organizovao “Odbor za doček”, koji je sačinio protokol za dobrodošlicu i smeštaj “Žexovog stabla”, na mesto gde će provesti narednih deset hiljada godina. Nisam mogao da propustim priliku da budem prvi koji će “pošaškoljiti ovo predivno zeleno biče” Ovo najstarije drvo u Evropi , staro 1044 godine, danas 26. avgusta 2024. godine je presadjeno u “Hram Svetog Žexa” u Beogradu! - napisao je Mitrović na Instagram profilu.

Mitrović je ranije najavio da nas povodom proslave 30. rođendana Pinka očekuju velika iznenađenja, a među njima i specijalni gosti kao što su Boney M, Ricchi E Poveri, Gino Vannelli, Voca People, Abba Waterloo ali i još mnogo drugih poznatih svetskih zvezda koje će uveličati veliko slavlje povodom godišnjice Pinka.

Željko Mitrović i njegov tim skoro već 40 dana intezivno rade na pripremama što emisija, što novih kanala, što novih dronova, a veliku pažnju i eneregiju posvećuju i Odeonu koji će takođe biti otvoren u septembru.

Pretpremijera i otvaranje Odeona planirana je za 12. septembar, a premijera Predstave Lu najavljena je za 13. septembar.

Autor: Dalibor Stankov