AKTUELNO

Milica Veličković i Borislav Terzić Terza danas su upriličili slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde su, u prisustvu porodice, prijatelja i drugara iz "Elite", saznali da će postati roditelji devojčice, a potom je usledila veridba.

Na spisku zvanica našla su se i neka imena iz rijalitija, a prema našim saznanjima, Slađa Lazić Bošković smrtno se uvredila jer je nisu zvali na veselje, te ih je momentalno blokirala na društvenim mrežama. Pozvali smo je kako bismo proverili informaciju, koju je ona potvrdila.

Foto: Pink.rs

- Istina je da sam ih oboje blokirala, da. Razočarala sam se u Terzu, sa njim sam bila baš okej, bili smo baš dobri! Čuli smo se par puta otkako se završila "Elita", sam Milicom takođe - rekla je Slađa, a potom dodala:

Foto: Pink.rs/S. Zindović

- Vidim, Uroša Stanića pozvali, mene nisu, razočarali su me maksimalno, pogotovo Terza.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Milica i Terza su na slavlje pozvali Teodoru Delić i Nenada Macanovića Bebicu, Slobu Josipovića, Uroša Stanića, Lazara Čolića Zolu, Nemanju Gačića, Jovanu Cvijanović i Danijela Dujkovića Munjeza.

- Zvali smo samo isključivo ljude sa kojima se nikada nismo posvađali ni on ni ja. To su ljudi koji su sa nama provodili najviše vremena i koji su od početka bili za nas - rekla je danas Milica.

Autor: Darko Tanasijević