AKTUELNO

Borislav Terzić Terza verio je danas svoju izabranicu Milicu Veličković, koja će mu uskoro podariti dete.

Njih dvoje su se upoznali i zavoleli u "Eliti", a ljubav su nastavili i posle rijalitija. Budući da je Milica trudna, njih dvoje su danas okupili članove porodica i prijatelje, kako iz spoljnjeg sveta tako i iz rijalitija, kako bi zajedno sa njima saznali kog će pola biti dete koje željno iščekuju.

Kada su probušili balon, iz njega su izleteli mali baloni roze boje, što je jasno značilo da će postati roditelji devojčice!

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Svi su skočili od sreće, a Terza je pao na kolena pred Milicom i izvadio verenički prsten, koji joj je naterao suze na oči! Rekla je da, na opšte oduševljenje prisutnih!

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Podsetimo, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza ušli su u emotivnu vezu nedugo nakon početka "Elite", u septembru prošle godine. Veza im je bila turbulentna, a uprkos brojnim problemima, sumnjama i spekulacijama, ostali su zajedno do kraja. Sredinom maja saznali su da će uskoro postati roditelji, što ih je u prvi mah šokiralo, međutim, nakon Miličine odluke da zadrži trudnoću, još više su učvrstili svoju emotivnu vezu koja će, po svemu sudeći, uskoro rezultirati brakom. Članovi njihovih porodica u prvi mah nisu bili oduševljeni novonastalom situacijom, međutim, kako su govorili za medije, sada je sve u najboljem redu, imaju podršku kako s jedne, tako i s druge strane, i jedva čekaju da postanu roditelji deteta, koje će biti kruna njihove ljubavi.

Autor: Darko Tanasijević