AKTUELNO

Bivša učesnica "Elita" i drugoplasirana superfinalistkinja, Aneli Ahmić, neretko u svojim izjavama za medije, pa tako i za Pink.rs, ističe da je davnih dana prebolela bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša, ali da sada nije spremna za novu ljubav, već da želi da se maksimalno posveti svojoj ćerkici Nori.

Kako je i sama pričala, kao što smo napomenuli, nije spremna za novu ljubav, iako je Uroš Stanić odao i na instagramu objavio fotografije koje su podgrejale sumnje da Ahmićeva ima novog dečka, o čemu je reč, pogledajte u nastavku:

No, međutim, sve se zakomplikvalo kada su je fanovi raskrinkali da se dodala na instagramu sa Filipom Carem. Naime, fanovi su uvideli da je dodala Cara, dok je s druge strane, Filip uzvratio Aneli praćenje, ali tu nije bio kraj, već je zapratio i neke od njenih fan grupa.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Sada, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Aneli, te nam je ona otkrila kako je došlo do zapraćivanja i u kakvom su ona i Car, zaista, odnosu:

- Čuli smo se, zvao me je za neku emisiju. On je mene zapratio, ja sam mu uzvratila, rekla sam mu da neću moći da snimam tu tiktoku emisiju - rekla je Aneli, a onda je dodala:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Imala sam sa njim vrlo kratku komunikaciju, bio je kulturan prema meni, ne gledam ga kao muškarca, komunicirali smo čisto poslovno i to je to.

Autor: Nikola Žugić