AKTUELNO

Bivši partner Aneli Ahmić, drugoplasirane superfinalistkinje "Elite", Asmin Durdžić skoro svakodnevno se oglašavao za medije, ali i na društvenim mrežama, ne štedeći Aneli i njenog tadašnjeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Asmin Durdžić, postao je poznat javnosti kada je njegova bivša partnerka Aneli Ahmić ušla u "Elitu" i otkrila da ju je, kako ona kaže, suprug prevario sa rijaliti zvezdom Stanijom Dobrojević, koju je sada Asmin, alijas Alibaba, verio.

Tom prilikom, skoro svakodnevno u svim medijima jedna od glavnih tema bila je upravo ova životna priča, a Alibabina oglašavanja punila su naslovnice žute štampe, u kojima je, između ostalog, u više navrata žestoko potkačio i njenog tadašnjeg dečka, bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, on nije štedeo reči na Janjušev račun, te ga je u par navrata i nazvao pogrdnim imenima, ali mu ni Janjuš iz Bele kuće nije ostajao dužan, te su vodili jedan veoma buran medijski rat.

Sada je sve šokiralo novo Alibabino oglašavanje na instagramu u kom je otkrio da je palo pomirenje između njega i Janjuša, te je i do detalja objasnio kako je tekao njihov razgovor, što možete pročitati u nastavku:

Foto: Instagram.com

Kako će na ovo reagovati i sama Aneli, ostaje nam samo da saznamo, jer će se ona večeras naći u vrućoj stolici emisije "Narod pita", a pored nje u studio stižu i Milena Kačavenda i Ivan Marinković.

Autor: Nikola Žugić