AKTUELNO

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" gošća voditeljke Maše Mihailović bila je Milena Kačavenda, koja je pre samog gostovanja, pred kamerama portala Pink.rs progovorila o svom odnosu sa Samirom Ramovićem, kao i o mnogim drugim temama.

Kako je rekla na samom početku, Samir joj se jeste javio, ali su se kratko dopisivali i kako je istakla, žao joj je što nisu mogli bar da ostanu prijatelji.

Nakon Elite ti je Samir pisao poruke, čak je i rekao da si mu odgovorila na poruke i da vaš odnos ide na bolje, šta se dešava?

- Jeste, poslao mi je par poruka, dopisivali smo se, dosetio se da me pita kako se osećam, s obzirom da zna da ću imati suočenje kod kuće sa porodičnom tragedijom. Razmenili smo po koju, ja sam rešila da stavim taj odnos na šta to jeste. Nema tu nabolje, nagore, kakav je bio, takav je i ostao.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li on ima neke šanse kod tebe kada sada sve presabereš i oduzmeš?

- Ne, apsolutno nema nikakve, verujem da je i njega negde prošlo. Žao mi je što nije bilo prilike da ostanemo drugari, ali sada nema smisla da dajemo kakvu priliku druženju da se to ne bi drugačije tumačilo. Na kraju dana, ne trebaju mi novi prijatelji, ni društvo, ni muškarci...

Da li si imala priliku da čuješ njegovu novu pesmu?

- Kratko sam videla, pesma u njegovom maniru. Totalno meni neintresantno, nije nešto što bih ja slušala, nisam muzički potkovana, ali ja tu očekujem nekog života, to je totalno nešto "UNICEF" varijanta. Tekst nisam razumela, idemo dalje za iste pare, tako nešto (smeh).

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Kojoj vezi predviđaš krah?

- Ne mislim da će dok traje ovaj "NArod pita", svi će ostati zajedno. Sumnjam u skoro sve, svi su me demantovali, ali ne očekujem ništa spektakularno. Mislim da će Milica i Terza biti okej.

Pomirenje Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, kako to komentarišeš?

- Ono je degenerik, čovek je potpuni debil. Ovo je njegov očekivani korak. Jezivo, nisu mi oni jezivi, koliko mi je jezivo što se poigravaju sa detetom. Odvratni su mi.

Foto: Pink.rs/N. Panić/Pink.rs/N. Žugić/Instagram.com/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Andrea Nikolić, Nikola Žugić