AKTUELNO

Publika je pevala uglas sa njim stihove njegovih najvećih hitova, dok su Matića iz VIP loža bodrile kolege i prijatelji.

Popularni pevač Saša Matić drugu noć zaredom napunio je Štark arenu do poslednjeg mesta. Uz njegove najveće hitove, kako sa novog albuma ''Ne bih ništa menjao'', tako i uz one starije veselili su se njegovi brojni fanovi, ali i mnogobrojne kolege i prijatelji poznatog pevača.

- Uzbuđen sam, kao i pred svaki nastup, ali kako je drugo veče, laganije je - rekao je Matić pred koncert za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Od Sašinih kolega na koncert došli su: Ana Sević, Goran Gluhaković, Nikola Rokvić, Miroslav Ilić. U Štark areni se sa novom devojkom Bogdanom Rodić pojavio i sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Očekujem dobru zabavu večeras. Juče sam radio, danas sam planirao da dođem. ''Nađi novu ljubav'' i ''Samo ovu noć'' posebno volim. Volim njegove balade, i imam sreće da mi često peva na svirkama - rekao je Goran Gluhaković koji je na koncert došao sa porodicom.

Foto: Pink.rs

- Ja zaista njega mnogo cenim kao čoveka i drago mi je što sam bila bar deo njegove karijere u spotu za pemu ''Anđeo čuvar''. Volim njegove balade - rekla je Ana Sević za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Prvi put sam ga video Sašu na Lukasovom koncertu. Tada je otpevao dve pesme. Tad sam se baš oduševio i otad pratim njegov rad. Volim njegove pesme, a posebno ''Hoću da ostarim s tobom''. Večeras očekujem odličnu zabavu - rekao je Nikola Rokvić za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Saša Matić je drugi koncert zaredom u Štark areni otvorio pesmom ''Ne bih ništa menjao'', a onda se obratio publici.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Dobro veče Beograde. Kaže pesma ''Sa tobom želim da dočekam kraj'', a to želim sa vama, pa kada god to bilo. I da nešto menjam u životu to sigurno ne biste bili vi - rekao je Saša, a onda nastavio da niže svoje hitove, dok je publika sa njim uglas pevala stihove njegovih najpoznatijih pesama.

Foto: Pink.rs

Matiću su se na sceni u jednom trenutku pridružili specijalni gosti: Nikola Rokvić, Miroslav ilić i Goran Gluhaković. Nikola Rokvić otpevao je svoje hitove "Med i slatko grožđe" i "S kim si me noćas varala".

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam sa vama i hvala Saletu što me je pozvao - rekao je Rokvić, a kasnije su i Goran Gluhaković i Miroslav Ilić pevali sa Matićem na sceni.

Autor: Pink.rs

#Saša Matić

#koncert

#pevač

'