AKTUELNO

Spektakl!

Popularna grupa “Lexington” u rekordnom roku rasprodala je karte za koncert, koji je održan sinoć za Dan žena, 8. marta, a drugi koncert održava se večeras 9. marta u Štark Areni u Beogradu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Video: Pink.rs

Sinoć je među prvima stigla supruga Bojana Vaskovića, frontmena Leksington benda, sa decom, a specijalni gost bila je muzička zvezda Aleksandra Prijović, koja je rasprodala Arene širom regiona, postigla ogroman uspeh i za svaki njen koncert uvek se traži karta više. Specijalni gosti večeras bili su pevač Peđa Jovanović Blizanac, kao i Ilda Šaulić s kojom popularni bend ima duetsku pesmu ''Ti nevoljo moja''.

Video: Pink.rs

Neposredno pred izlazak na binu bend se pojavio ispred okupljenih pripadnika sedme sile i dao kratku izjavu:

Video: Pink.rs

- Uživamo i dalje, komentari su van svih dometa kosmosa i svega. Presrećni smo što smo prvi koncert odradili kako smo hteli, publika je prezadovoljna. Biće iznenađenja večeras što se gostiju tiče. Beograd uvek ima posebnu energiju, prijatelji budu prisutni i treba opravdati njihova očekivanja - rekao je Bojan, a večeras je na koncert došla i Goca Šaulić, udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs