AKTUELNO

Posle srednje na Kipru, školovanje je nastavila u Srbiji

Iako je Anastasija Gudelj od samog rođenja poznata ličnost i razne se stvari o njoj znaju, mnogi su oni kojima je promakao jedan detalj - šta je ona po obrazovanju.

Ćerka Cece Ražnatović je, naime, sa bratom Veljkom pohađala britansku školu, pa je 2011. godine nastavila školovanje na Kipru. Posle završene srednje, pak, vratila se za Beograd i upisala poslovnu školu, što svakako nikada nije ni skrivala.

Foto: Instagram.com

- Ponekad me neko iskritikuje što na drušvenim mrežama ne objavljujem fotografije sa fakulteta, nego samo odevne kombinacije ili snimke iz noćnih provoda. To je zato što, kada sam na fakultetu, fokusirana sam na predavanja, a ne na telefon - istakla je jednom prilikom ona, prenosi „Story", koja sada već izvesno vreme živi u Sevilji sa suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija je, podsetimo, rođena 25. maja 1998. godine i najpre se oprobala u modelingu, a potom je uspešno zaplivala i pevačkim vodama. Krajem prošle godine, Ceca je kroz osmeh pred medijima ispričala kako njena naslednica nije i odustala od muzike - samo trenutno ima druge prioritete.

Foto: INSTAGRAM.COM/ANASTASIJARAZNATOVIC

- Nije stala, ona sad ima druge prioritete. Želela bi da pravi porodicu i u tome je apsolutno podržavam. Ja sam u jeku svoje karijere stvarala svoju porodicu i ništa mi nije smetalo, nigde nisam žurila i ništa mi nije pobeglo. Ima tri, četiri pesme koje je snimila i koje stoje, čekaju na red - istakla je onda ona.

Autor: Andrea Nikolić